Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nagyot csalódta...

Mit csináljak? Nagyot csalódtam benne

Figyelt kérdés
Régebben örökbe fogadtak és van 1 bátyám aki pár hónappal idősebb csak nálam de tiszta gáz volt és miattam lett az aki. Nem voltak barátai és (általános) suliban is mindig bántották, ő volt az akivel mindig kib@sztak a többiek. Nem egy suliba jártunk de én inkább a 'menők' közé tartoztam és itt középsuliban is sokkal hamarabb találtam barátokat és hamarabb tiszteltek. Mielőtt ott is elkezdték volna szivatni adtam pár tanácsot és úgy mutattam be az ismerőseimnek h jófej, rendes gyerek. Nekem köszönheti a barátnőjét, a társaságot meg ezt az egészet hogy nem lett itt is egy utolsó kis senki. 1 hete hallottam amikor beszélt egy másik gyerekkel rólam, hogy milyen szaréletű vagyok, elkezdte szidni az igazi családomat meg h én is milyen gyökér vagyok. ez szarul esett..én szerettem is és sokat tettem azért hogy jó legyen neki de már kezdem bánni. Csalódtam már egy párszor de pont tőle nem vártam :S ő nem tudja, h hallottam de észre vette h más lett a viselkedésem.
2012. nov. 30. 23:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem mond meg neki, hogy hallottad, és mond el neki azt is, hogy te eddig szeretted, és mélységesen csalódtál,( egyébként ilyet az ember még ha gondol sem mond ki,)

szembesítsd azzal amit tett, mert ez aljadék dolog és erre rá kell jönnie

aztán én adnék egy esélyt a helyedben, a jóvátételre ha meg akarja bánni, még fiatal és meggondolatlan, és minden egyes kiejtett szavát nagyon fogja bánni, hidd el és ha nem igy van akkor ö nem okos

2012. nov. 30. 23:59
 2/5 anonim ***** válasza:

volt ilyen ismerősöm, majdnem ugyan az történt. én kb minden kapcsolatot megszakítottam vele, mert miután mondtam neki, hogy ezt így nem kéne, akkor még neki állt feljebb.

mondd el neki te is, hogy pont ott voltál nagyon rosszul esett és ne segítsd tovább ha nem tud valami értelmes bocsánatkérést felmutatni. (nálunk ez szépen visszaütött, olyan zuhanórepülésben lett újra senki, hogy öröm volt nézni. pedig nem is terjesztettem rossz hírét, csak nem dumáltam vele többször)

2012. dec. 1. 00:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen mond el neki szerintem is,és tisztázzátok a dolgot,főleg ha szeretitek egymást,bár ez csúnya dolog volt tőle tényleg.De megbocsájtható ez még.
2012. dec. 1. 01:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Rendes volt tőled, amit tettél érte (főleg, ha tényleg pusztán önzetlen jóakaratból), és most lehet hogy nagy tévedés amit írok – de elképzelhető, hogy neki megalázó érzés, hogy nem magának köszönheti a barátait, a csaját és hogy nem bántják. Hogy ezt egyedül nem tudta volna elérni, csak valaki más jóvoltából. Talán ez nem is tudatos, de innen is eredhet, hogy rosszakat mondott rólad. De meg tudom érteni, hogy szarul esett.

Tegyük fel, elmondod neki, hogy hallottad, és nem esett jól, nem tudod mire vélni. Ha az imént hülyeséget írtam, akkor is kerüld az olyan mondatokat, hogy "nekem köszönheted, hogy mások nem utálnak, és ez a hála?" mert ez tuti, hogy rohadt megalázó lenne neki (főleg mert igaz), plusz olyan mintha leötelezve kéne hogy érezze magát – mindezt most nem elsősorban az ő kis lelke megóvása érdekében írom, hanem egy ilyen beszélgetés csak rosszul végződhet, és mégjobban elmérgesedhet a helyzet, jól megbántjátok egymást aztán ki tudja..

2012. dec. 2. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Vedd úgy hogy mások hibáiból és csepüléséből próbál nagy fiúnak tűnni. Mond el neki, hogy hallottad mit mondott. Ezt nem vártad tőle. Ne haragudj rá, belőle ennyi telik. Rosszabbik énje jött elő. Valamiért nincs megelégedve magával, önbizalom hiányos. De azért nem árt az orrára koppintani, hogy ne a te rovásodra legyen jó fiú.
2012. dec. 22. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!