Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintek bunkó voltam, ti...

Szerintek bunkó voltam, ti kiakadnátok ezen?

Figyelt kérdés

A sztori a következő:

Anyós eljött hozzánk látogatóba.

Na már most, tudni kell, hogy amíg nem volt munkám, (5 éve), addig az élettársammal ott laktunk náluk, de nem volt meg köztünk az összhang, így amint adott volt a lehetőség, elköltöztünk.

Szülinapom volt, és egy üveg bort hozott nekem ajándékba.

Tudja, hogy nem szeretem a bort, de ő azzal védekezett, hogy ez egy "minőségi magyar bor" matricával ellátott 3 ezer forintos bor.

Nem akartam megbántani, így azt mondtam neki, "majd kólával megiszom!" mire a fiára nézett, és megrázta a fejét, hogy hogy lehetek ilyen rosszindulatú. Én meg csak lestem.

Párom szerint igaza volt, mert minőségi száraz bort nem szoktak kólával inni. ..

2014. júl. 5. 20:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nem voltál az.

Őszinte voltál, és nem bunkó. Ha a szemére vetetted volna, hogy talán alzheimeres, hogy nem emlékszik, hogy nem szereted a bort, az más lett volna. De nem ezt tetted. Mosolyogni és nyelni?! Miért kellene alakoskodni a saját házadban? És úgy amúgy sem értem, hogy manapság miért van ennyi "megjátszós" ember. "Mindenki utálja Gyuri bácsit a családban, mert alkesz és bunkó, és molesztálja a nőket, de azért kedvesnek kell lenni és puszit is kell neki adni, mert családtag." De ugyan miért kell?!

2014. júl. 6. 18:54
 72/77 anonim ***** válasza:
leirták miért: hogy aztán vigyázzon részegen a babára.
2014. júl. 6. 19:06
 73/77 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem meg a beszólásod ebben az esetben azért nem bunkóság, mert bort vesz ajándékba ,pedig tudja, hogy nem szereted. Ez milyen dolog már? vett volna egy doboz bonbont, vagy bármit (egy nőnek azért van pár variáció )
2014. júl. 7. 09:56
 74/77 anonim ***** válasza:
0%
érdes kotont...
2014. júl. 7. 10:30
 75/77 anonim ***** válasza:
76%

Anyósod részéről szerintem provokáció volt, hogy direkt olyan ajándékot adott neked, amiről tudta, hogy nem szereted.

A béke kedvéért te meg egyszerűen megköszönhetted volna és elteszed a bort.

És miért mindig a meny legyen az, akinek mosolyogva nyelni kell és isten ments, hogy ő visszaszóljon valamit egy egyértelmű provokációra? Szerintem a kérdező nem is sértésnek szánta azt, amit mondott. És miért nem ihatná kólával, ha ő úgy szereti? Mintha valami bűn lenne. Azon meg röhögtem, hogy nagy sértés egy minőségi bort kólával inni. Tán anyós készítette a bort?? Akkor sértés lenne, de így...

2014. júl. 7. 11:27
 76/77 anonim ***** válasza:
76%
Nem volt bunkóság. Én sose keverem a boromat semmivel, ha nem szeretem nem iszom meg. A barinőm meg kolázza meg szódavizezi meg ő tudja mivel keveri, nekem nyolc, nem érdekel ha 10.000 forintos borokat is bevizez. Senkinek semmi köze ahoz hogy ki mit mivel iszik, az viszont pofátlanság hogy adok ajándékot amiről tudom h valaki nem szereti de elvárom h jó pofát vágjanak hozza. A párodnak mondd meg hogy keressen egy borszakértőt és költözzön azzal a mamához
2014. júl. 14. 14:18
 77/77 anonim válasza:
61%
Ez csak őszinteség volt. 3 ezer forintos bor messze nem minőségi....maximum "magyar".
2014. júl. 23. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!