Szerintek bunkó voltam, ti kiakadnátok ezen?
A sztori a következő:
Anyós eljött hozzánk látogatóba.
Na már most, tudni kell, hogy amíg nem volt munkám, (5 éve), addig az élettársammal ott laktunk náluk, de nem volt meg köztünk az összhang, így amint adott volt a lehetőség, elköltöztünk.
Szülinapom volt, és egy üveg bort hozott nekem ajándékba.
Tudja, hogy nem szeretem a bort, de ő azzal védekezett, hogy ez egy "minőségi magyar bor" matricával ellátott 3 ezer forintos bor.
Nem akartam megbántani, így azt mondtam neki, "majd kólával megiszom!" mire a fiára nézett, és megrázta a fejét, hogy hogy lehetek ilyen rosszindulatú. Én meg csak lestem.
Párom szerint igaza volt, mert minőségi száraz bort nem szoktak kólával inni. ..
A kérdező tudja hogy drága borról van szó.Ilyet max csak az asztali koccintósra mondjuk hogy majd kólával megisszuk.Ha tudja hogy drága bor akkor azt is tudja hogy nem keverjük!
Ergo direkt szólt be ezzel anyósnak! Minek csináljátok magatoknak a balhét csajok? :)
Kérdező te nem vagy normális.
Az ajándékot nem utasítjuk vissza,max valahogy kifejezzük a nem 100%-os elragadtatásunkat!
Mit kell ezen kiakadni?A kérdés szerint te vagy kiakadva és most bizonyosságot kérsz,de akkor szerintem inkább ne írj,ha utána még fikázod a szintén kiakadó válaszadókat!
ma 20:29
olvasd már vissza a legútóbbi hozzászólásomat!
1. ha tudja,( 6 év alatt eleget hangoztattam) hogy a száraz bort csak kólával iszom meg (amúgy ő is), akkor miért lepődik meg?
2. Minőségi, nem minőségi, én el tudom dönteni, hogy mivel szeretném inni....
ma 20:31
te meg a 13-as válaszomat olvasgasd....
istenem, kérdező, mekkora proli lehetsz az "élettársaddal" együtt (mondom én, hogy ezt a szót csak a prolik használják, mint azt, hogy "egzisztencia").
Kérdező, nagyon bunkó volt a beszólásod, a bort el kellett volna fogadni, betenni a szekrénybe és később odaadni másnak. És csendben mosolyogni. Én sem szeretem a bort annyira (csak a nagyon drágákat sajna, mert sok puttisok), de mondanám, hogy viszont odavagyok a Curacao-ért, legközelebb azt kérnék, és elviccelném.:)
Traktorral jártok amúgy a diszkóba a zsákfaluban, ahol éltek? Ez a kérdés, ami mindannyiunkat foglalkoztat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!