Szerintek bunkó voltam, ti kiakadnátok ezen?
A sztori a következő:
Anyós eljött hozzánk látogatóba.
Na már most, tudni kell, hogy amíg nem volt munkám, (5 éve), addig az élettársammal ott laktunk náluk, de nem volt meg köztünk az összhang, így amint adott volt a lehetőség, elköltöztünk.
Szülinapom volt, és egy üveg bort hozott nekem ajándékba.
Tudja, hogy nem szeretem a bort, de ő azzal védekezett, hogy ez egy "minőségi magyar bor" matricával ellátott 3 ezer forintos bor.
Nem akartam megbántani, így azt mondtam neki, "majd kólával megiszom!" mire a fiára nézett, és megrázta a fejét, hogy hogy lehetek ilyen rosszindulatú. Én meg csak lestem.
Párom szerint igaza volt, mert minőségi száraz bort nem szoktak kólával inni. ..
Konfliktuskereső embertípus vagy. Ennyi. Biztos annyi fájdalmat és feszültséget okoztatok már egymásnak eddig, hogy ha csak egy pici hibát is követ el a másik ellenetek abba bele látjátok az összes eddigi sérelmeket.
Ha a párodtól szeretnél gyermeket csak a javadra válik ha valahogy föloldod addig ezeket a fájdalmakat, mert később nagyon jól jöhet egy olyan nagymama aki nem az ellenséged.
Úristen! A borkultura alapja hogy nem erőltetjuk rá arra az alkoholt aki nem kér. Ez nagyobb vétek, mint bármivel inni a bort.
Egy ilyen iszákos kocsmatöltetélnek ami az anyósód bármit beszólhatsz, nincs jelentősége.
"Akkor én vagyok a szemét"
Szemét nem vagy, csak nagyszájú, problémakereső, sértődékeny, flegma megmondóember. Tudod, sokan összekeverik az őszinteséget a tapintatlansággal, és te is közéjük tartozol. Ez nem a te hibád, hanem azé, aki nem magyarázta el neked gyerekkorodban a kettő közötti jelentős különbséget.
Biztos sok jó tulajdonságod van ezek mellett, ami kompenzálja, hogy nem tudod sokáig elviselni azt, akivel nem jössz ki.
kérdező, egyre rosszabb.:D ne legyél már tényleg ennyire proli. bár a családi kapcsolatok témakörbe röhögni járunk, de te az egyik legjobb vagy ever:D
igen, csak a bunkózás és a hazugság létezik, az illem meg ugye szerinted hazugság, szóval igen, te vagy a szemét.
nem is, inkább mi! meg az anyósod! a szemét céda, nem kólával issza a bort (ki issza már kólával a bort, kérdező?? a helyi talponállóban üvegből iszod a Borsodit?:DDDD mert én így képzelem.)
3000 ft-os bor nem olcsó, szóval tényleg nem lehet rossz fajta annyira :)
Ilyesmit pedig valóban nem iszik az ember kólával. Bunkó proli módjára viselkedtél.
Nem értem, hogy miért a reakció van szidva, amikor az akció volt a pofátlan.
Mellesleg szerintem rohadt nagy illetlenség hazudni. Azt hazudni, hogy tetszik egy ajándék. Mert ha egyszer eljátszod, hogy örülsz valaminek, akkor többször fogod kapni, és a végén megutálod azt az embert, aki mindig azt a sz@rt hozza, amit te utálsz, de ő azt hiszi, szereted...
Én megmondtam még réges-rég a barátaimnak, hogy ne vegyenek ilyen béna kis szobrokat, mert gyűlölöm őket. Egy dobozba mennek, tavaszi nagytakarítással meg a szemétbe, és annál többre tisztelem a barátaimat, hogy pazarolják hülyeségekre a pénzt.
Azóta mindenki boldog, mert 1000 forintos béna giccs helyett kapok egy csomag átlátszó 200 forintos hajgumit vagy hullámcsatot, aminek úgy örülök, mint gyerek a csokinak, mert hasznos és mindig kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!