Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintek bunkó voltam, ti...

Szerintek bunkó voltam, ti kiakadnátok ezen?

Figyelt kérdés

A sztori a következő:

Anyós eljött hozzánk látogatóba.

Na már most, tudni kell, hogy amíg nem volt munkám, (5 éve), addig az élettársammal ott laktunk náluk, de nem volt meg köztünk az összhang, így amint adott volt a lehetőség, elköltöztünk.

Szülinapom volt, és egy üveg bort hozott nekem ajándékba.

Tudja, hogy nem szeretem a bort, de ő azzal védekezett, hogy ez egy "minőségi magyar bor" matricával ellátott 3 ezer forintos bor.

Nem akartam megbántani, így azt mondtam neki, "majd kólával megiszom!" mire a fiára nézett, és megrázta a fejét, hogy hogy lehetek ilyen rosszindulatú. Én meg csak lestem.

Párom szerint igaza volt, mert minőségi száraz bort nem szoktak kólával inni. ..

2014. júl. 5. 20:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
53%
Minek vett bort? Szerintem alapból neked van igazad.
2014. júl. 5. 22:50
 62/77 anonim ***** válasza:
79%

"Nem értem, hogy miért a reakció van szidva, amikor az akció volt a pofátlan. "

Azért a reakció van szidva, mert az volt a kérdés, hogy a kérdező bunkó volt-e, és nem az, hogy az anyós az volt-e.

Egyébként többen is kifejtették, hogy az anyós is hibás, de ettől függetlenül a kérdező is.

Kérdező! Lassan csillió-billióan megírták, hogy bunkó voltál, de te csak hajtogatod a magadét. Talán el kellene gondolkodni, hogy itt mindenki hülye a férjeddel együtt, vagy te egyedül vagy a hülye.

2014. júl. 5. 22:52
 63/77 A kérdező kommentje:

ma 22:52

Itt olyan sok a "én tudom jobban!" típusú ember, akik a számítógép előtt ülnek, bepötyögik a válaszokat, aztán hátradőlnek, hogy: "na most jól kiosztottam, válon veregetem magam" típusú emberke...

Persze hogy valójában egy hasonló szituációban tényleg úgy viselkednek-e, ahogy ők azt írják/tanácsolják, az már más kérdés....

2014. júl. 5. 23:21
 64/77 anonim ***** válasza:
56%
Bunkó ja.
2014. júl. 6. 00:44
 65/77 anonim ***** válasza:
59%

#63, akkor minek teszed fel itt a kérdésedet???

Menj át anyádhoz, majd ő nyalogatja a sebeidet!

2014. júl. 6. 00:53
 66/77 anonim ***** válasza:
9%

"Azért a reakció van szidva, mert az volt a kérdés, hogy a kérdező bunkó volt-e, és nem az, hogy az anyós az volt-e."

De a kérdező azért nem volt bunkó, mert bunkóságra válaszolt. Ha én pofán verlek, és te visszaütsz, az a te hibád?

2014. júl. 6. 02:32
 67/77 anonim ***** válasza:
62%

A kettő nem ugyanaz.

Ha pofán versz, annak fizikai nyoma marad, de ha csak simán beszólsz, akkor van bennem annyi tartás és méltóság, hogy fel se vegyem. Ez vagy genetoka vagy nevelés, nem tudom, de nekem olyan primitív dolog bunkóságra bunkósággal felelni. Ennél pár szinttel feljebb állok.

2014. júl. 6. 03:06
 68/77 anonim ***** válasza:
50%

Eleve bunkóság olyan embernek bort adni, akit 6 éve ismerek, és tudom, hogy nem szereti a bort!

Én sem tudnám meginni a száraz bort, még kólával sem. Én lehet azt mondtam volna, jó, majd megitatom a macskával :DDD

2014. júl. 6. 06:37
 69/77 anonim ***** válasza:
8%
A mai társadalmunk nem elég fejlett az eféle problémák kezelésére. A feleségverés intézménye mellé be kell vezetni az anyósverés intézményét is.
2014. júl. 6. 09:16
 70/77 anonim ***** válasza:
44%
Ha meg semmit sem kaptál volna, akkor most az lenne a bajod. Örülj neki, hogy gondolt rád, még akkor is, ha olyat adott aminek nem feltétlen örülsz. Az ajándékról a véleményüket pedig általában megtartjuk magunknak, mivel ezt diktálja a jólneveltseg.
2014. júl. 6. 12:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!