Szerintek bunkó voltam, ti kiakadnátok ezen?
A sztori a következő:
Anyós eljött hozzánk látogatóba.
Na már most, tudni kell, hogy amíg nem volt munkám, (5 éve), addig az élettársammal ott laktunk náluk, de nem volt meg köztünk az összhang, így amint adott volt a lehetőség, elköltöztünk.
Szülinapom volt, és egy üveg bort hozott nekem ajándékba.
Tudja, hogy nem szeretem a bort, de ő azzal védekezett, hogy ez egy "minőségi magyar bor" matricával ellátott 3 ezer forintos bor.
Nem akartam megbántani, így azt mondtam neki, "majd kólával megiszom!" mire a fiára nézett, és megrázta a fejét, hogy hogy lehetek ilyen rosszindulatú. Én meg csak lestem.
Párom szerint igaza volt, mert minőségi száraz bort nem szoktak kólával inni. ..
Làtszik , hogy itt majdnem minden vàlaszadò egy megkeseredett nõ / alkoholista , mert ugye egyértelmû, hogy a " majd megiszom kòlàval" kijelentést csak fintorogva és flegmàn mondhatta a kérdezõ, csak mert anyòsròl van szò...nézzetek inkàbb magatokba.
Legközelebb valami pi.csuka közületek kirakja, hogy "jaj a férjem 10 év hàzassàg utàn ezt meg azt vett pedig tudja,hogy utàlom" aztàn mindenki itt fog sajnàlkozva nyàladzani, hogy vàljon el. Ezért szar a ti életetek, de legalàbb itt ki lehet élni a dolgokat...,
"De ne hangoztasd."
De akkor az a helyes megoldás, hogy:
Hamis mosoly fel, majd "köszönöm szépen, hamar el fog fogyni, rettentő hasznos ajándék!"
Lehet hogy ti igen, de én nem vagyok ilyen... nem megy.
Inkább a szemébe nézek, és ezt mondom: "Köszönöm, majd megiszom kólával!" <---- beépített megjegyzés, hogy 6 év után sem szerettem meg a bort
ÉRTED?
Nem gyengék vagytok hölgyikék! :)
Aki nem ért a borokhoz az sem mondja azt hogy majd kólával leöblítjük,az is elfogadja és csendben marad.De nyugodtan marjátok csak egymás anyósoddal,ennyi telik tőletek!
31. válaszoló
Igen! pofátlan voltál.....
"aradjunk abban,h anyós a zsák a foltját megtalálta,ebben a kérdésben bebizonyítottad!Vitatkozzatok nyugodtan, csak a "piszlicsáré" problémáidat az anyóssal ide ne tedd fel!"
Bammeg kérdező!
Nem kell semmit sem mondani csak megköszönni!
Most bontottad ki és iszogatod kólával? :)
Az anyós bunkó, amiért bort vitt, és te bunkó vagy, amiért beszóltál.
Ezen nincs mit ragozni.
"De akkor az a helyes megoldás, hogy:
Hamis mosoly fel, majd "köszönöm szépen, hamar el fog fogyni, rettentő hasznos ajándék!"
Lehet hogy ti igen, de én nem vagyok ilyen... nem megy. "
Igen, ez a megoldás. Érdekes, egy kommented szerint eddig neked is ment. Akkor most mi az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!