Szerintek bunkó voltam, ti kiakadnátok ezen?
A sztori a következő:
Anyós eljött hozzánk látogatóba.
Na már most, tudni kell, hogy amíg nem volt munkám, (5 éve), addig az élettársammal ott laktunk náluk, de nem volt meg köztünk az összhang, így amint adott volt a lehetőség, elköltöztünk.
Szülinapom volt, és egy üveg bort hozott nekem ajándékba.
Tudja, hogy nem szeretem a bort, de ő azzal védekezett, hogy ez egy "minőségi magyar bor" matricával ellátott 3 ezer forintos bor.
Nem akartam megbántani, így azt mondtam neki, "majd kólával megiszom!" mire a fiára nézett, és megrázta a fejét, hogy hogy lehetek ilyen rosszindulatú. Én meg csak lestem.
Párom szerint igaza volt, mert minőségi száraz bort nem szoktak kólával inni. ..
"problémáidat az anyóssal ide ne tedd fel!"
Ne haragudj, te te normális vagy? már bocs!
ne te döntsd már el légyszives, hogy milyen kérdést tehetek ki, és milyet nem!
nagyon úgy fest, hogy te vagy kiakadva :)
lehet, hogy meglep, de ez egy ilyen oldal (nem mellesleg egy ilyen kategória)
talán egy kicsit eltévedtél....
Olvastam a válaszaid :)
Igen is zsák a foltját!
Mivel te kaptad az ajándékot,illett volna tartani a szádat még akkor is ha nem tetszik!De nem kell itt a púder,egyértelmű hogy ezzel visszavágtál!
1. igen okot kereset a piszkálodásra és meg is találta.
2. ha tudod hogy ilyen az anyós (és nekem úgy tűnik tudod hogy ilyen,) akkor hárítasz: igen, ha visszautasítod megsértődik. Azt kellett volna mondani, hogy "köszönöm szépen, akkor majd ha illő alkalom lesz felbontjuk" és addig felrakod dísznek a szoba vagy konyha vagy a legtöbbet használt helység egyik igen szem előtt lévő pontjára.
Aztán az anyósnak nem kell tudnia hogy te kólával ittad meg.
Készülj fel az ilyenekre, mert anyósnak tuti lesz még ilyen piszkálodása, és ha nem a megfelelő választ adod te leszel bunkó parasztnak beállítva a párod előtt is..
ha ezt nem tudod lenyelni akkor lépj ki a kapcsolatból, megszoksz vagy megszöksz alapon.
ma 20:39
Ha ez lenne az első ilyen eset ( tavaly is bort kaptam, na jó, akkor egy csomag kilós mosóport is kaptam mellé), akkor nem szóltam volna.....
Mindketten bunkók voltatok.
Anyós azért, mert nem adunk piát olyannak, aki nem iszik.
Te meg azért, mert ha kaptál egy olyan ajándékot, ami nem tetszik, akkor nem pofákat vágsz, meg megjegyzéseket teszel, hanem azt mondod, köszönöm szépen, és nem mondod, hogy kólával iszod. Kólával inni minőségi bort a legnagyobb sértés. Ha te otthon úgy iszod, az a te magánügyed, de ne hangoztasd, mert a saját prosztóságodat reklámozod vele.
ma 20:42
Sokszor vágtam már jó képet a dolgaihoz, és semmire sem mentem vele, ugyanúgy inzultált tovább, persze hátulról.
Véletlenül pont mindig azt kaptam tőle ajándékba, amit nem szeretek, ha ebédre hívott minket, pont azt főzte, amit én a legkevésbé szeretek (és ezzel ő tisztában volt).
Ezért is költöztünk el, mert folyamatosan ezt csinálta.....
Írígyellek titeket, akik meg tudjátok játszani magatokat, mindenhez jó képet végtok, és végtelen a türelmetek :)
De jó lehet
Nem értitek?Az anyós TUDTA h a kérdező utálja a bort,de csak azt vitt és rögtön védekezett is valamivel.Ehhez képest mikor én a válaszommal kérdező mellett álltam ki a kérdező szemében én voltam a hülye és pofátlan.
Na ennyit mennyire kell komolyan venni a kérdést,jól le fogják élni az életüket egymás mellett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!