Hivatásgondozás? Nagyon önző dolog, ha valaki a gyermekeit akarja nevelni és nem megy dolgozni, hanem a családjának él?
Még csak egy gyerekem van, de nagy családot szeretnék, amiben a férjem támogat. Ennek ellenére még nem tudok dönteni. Mivel anyagi gondjaink nem voltak eddig, de ha lennének is én vállalnám a szerényebb életkörülményeket, nem tudom eldönteni, hogy helyes-e ez így, pedig erre vágyom szívem mélyén.
Nekem nem életcél a gazdagság, vagy karrier, hanem inkább a gyermeknevelés és a családom a fontos.
Felelős felnőtt lennék -e így is?
Kérlek írjátok oda hány évesek vagytok és hogy fiú-e vagy lány.
Köszönöm!

Nem akartam,de azért is leírom,nem érdekel ha esetleg olvassa és magára ismer az illető:van egy közeli szomszéd pár,a pasi 160kg os disznó a csaj 150 kg-os disznó,a pasi kamionozik a csaj a p.i.cs.á.j.á.t mereszti otthon.8 éve menyasszony(!) és még reménykedik,hogy a pasi elveszi :D
Észre se vettük,hogy terhes a dagadtsága miatt....Oké eljött a kritikus 3 év,ami után ugye normális esetben vissza kéne menni dolgozni...Na erre mit csinált röfi kisasszony?Gyorsan felcsináltatta magát mégegyszer,hogy nehogy munkába kelljen menni.Egyébként valami eladó szerűség vagy mi,lényegtelen de nem kap sok pénzt így meg pláne semmit hogy csak a gyed-gyes van.
Szóval most már ott a második gyereke is,minden nap autóval mennek,mert annyira disznó,hogy sétálni se képes,mit gondoltok kinek a kocsijával?Hát apuci kölcsönre vett autójával!Miben lakik őnagysága?Apuci hitelre vett lakásában,amibe ez a szörnyella semmi fillért nem adott bele!Van légkondija,arany nyaklánc lógott az újszülött nyakában( !!! ) hagy akassza fel magát egyszer csak az a gyerek....neki a hurka bokáján apuci kintről hozott bokalánca virít.És persze a háromkerekű,120.000es babakocsi is elengedhetetlen.
Na most,tudni kell,hogy ezek állandóan esznek...Még éjjel is jön tőlük az odaégett olajszag amitől már az összes lakónak hányingere van,de mindegy ezek zabálnak,főznek,és ismét.
Egyszer rohadtul meg voltam szorulva de komolyan,se kenyér otthon se tej semmi.Gyerekek otthon.Gondoltam ezeket ismerem a játszótérről,innen-onnan átmegyek kölcsönkérni.Egy 500-ast akartam tőle.Kinyitotta hurkáné az ajtót tök égő és ciki volt de megkérdeztem.Nincs sajnos nekünk se,tudod most apa nem megy fuvarba...ez volt a válasz.Abban a pillanatban a p.i.cs.a háta mögül előbukkant a Mr disznó kezében valami sült csirke comb vagy kacsa comb mit tudom én.Na hogy én akkor hogy meg tudtam volna ölni őket a saját zsírjukban!
Csak azért írtam le,mert ott is a csaj más tollával ékeskedik,különben egy semmirekellő sz.a.r.h.á.z.i,és hogy milyenek a gazdagok....
A szegény az utolsóját is odaadja másnak ha annak nagyobb szüksége van rá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!