Miért gondozza az anyósom a volt menye sírját?
Figyelt kérdés
Párom volt felesége nyolc éve meghalt. A páromat akkor hagyta el amikor a kislányuk egy éves volt. Azóta a nagymama nevelte a lányt, a nő pedig összeköltözött egy másik pasival. A lényeg az, hogy a nő nyolc éve autóbalesetben meghalt. Anyósom pedig nagy ritkán gondozza a sírját. Csak azt nem értem miért amikor az a nő elhagyta a kislányát és bár egy faluban laktak sosem látogatta. Anyósom viselkedése nagyon rosszul esik nekem. Jelenleg én vagyok a fiával akkor miért gondozza azt a sírt? Félre ne értsetek, nem vagyok irígy, de sehogy sem értem az egészet.2014. jún. 26. 21:38
31/36 anonim válasza:
Amit nem írt még senki: lehet az unoka miatt gondozza!
Ha nagyobb lesz a gyerek, lehet majd kérdez az anyjáról, vagy úgy dönt, hogy megbocsát neki, mert nem akarja gyűlölettel telve leélni az életét, akkor majd talán könnyebben fogja magát túltenni, ha ki tud menni az anyja sírjához és elmondani az érzéseit.
Amúgy miért nem ti nevelitek a gyereket?
Az ok, h a férjed az anyjánál maradt amíg nem lett új párja, de hogy a gyerekét otthagyta miattad?!
32/36 anonim válasza:
31, olvass figyelmesebben legközelebb ;)
33/36 anonim válasza:
#31. A lány már 26 éves. Mit neveljünk rajta?
35/36 anonim válasza:
("33 Mit neveljünk rajta?" Bocs, tudom, elírás , de jól jön ki : a gyakori, mint kollektív nevelde :)
36/36 anonim válasza:
Nagyon szívtelen, lelketlen nő vagy te. Hogy is tehetsz fel ilyen kérdést? Minden halott megérdemli, függetlenül attól, hogyan élt, hogy rendben legyen tartva a végső nyughelye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!