Miért gondozza az anyósom a volt menye sírját?
Hát ezt most nehéz szavakba öntenem .
Te egy halottra vagy féltékeny ?
xDD eskü nem láttam az elsőét mikor írni kezdtem. Bár erre nagyon mást nem is lehet reagálni..
remélem kamukérdés:D Ennyire érzéketlen,primitív,és ostoba ne legyél kérdező ,és ha valós a problémád,had ne kelljen elmagyarázni miért abszurd a kérdés.
Egy taácsot tudok neked adni,a férjednek vagy az anyósodnak meg ne említsd,mert én mondjuk kiverném a fogaidat.
"Félre ne értsetek"
Félreérthetetlen.
Azért, mert a halál szele "megcsapta", vag yilyesmi és megbocsátott valamennyire?
Vagy mert a szeretett unokájának az anyukája, akin látja, hogy milyen sebei lettek ebből esetleg??
Így.
Te hány éves vagy, hogy lelkileg még midnig ilyen éretlen vagy? Bár, van aki, az marad örökre... :/
Hol volt a gyereknek az apja, amikor a nagymama nevelte???????
Ugyanannyira "rossz" mint az anyja ezek szerint.
Az anyósod leet szerette, kedvelte ennek a tettének ellenére azt a nőt, aki meghalt.
Még akkor sem szólhatná semmit, ha élne és ők összeülnenek kávézni, ha jóban voltak.
Nincs mindenki haragban az anyósával.
Felejtsd el a féltékenykedést, így meg vegkepp, hogy egy halott miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!