Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondozza az anyósom a...

Miért gondozza az anyósom a volt menye sírját?

Figyelt kérdés
Párom volt felesége nyolc éve meghalt. A páromat akkor hagyta el amikor a kislányuk egy éves volt. Azóta a nagymama nevelte a lányt, a nő pedig összeköltözött egy másik pasival. A lényeg az, hogy a nő nyolc éve autóbalesetben meghalt. Anyósom pedig nagy ritkán gondozza a sírját. Csak azt nem értem miért amikor az a nő elhagyta a kislányát és bár egy faluban laktak sosem látogatta. Anyósom viselkedése nagyon rosszul esik nekem. Jelenleg én vagyok a fiával akkor miért gondozza azt a sírt? Félre ne értsetek, nem vagyok irígy, de sehogy sem értem az egészet.
2014. jún. 26. 21:38
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
94%

Honnan tudod, hogy mi történt korábban? Hogy milyen kapcsolatban volt anyósod a férjed első feleségével?

Már azért sem elítélendő, ha nem voltak jóban, de az anyósod mégiscsak időnként gondozza a sírt, az unokája édesanyjáról van szó.

Félreérthetetlenül elképesztő vagy.

2014. jún. 26. 21:47
 12/36 anonim ***** válasza:
95%
Mert a menye adott neki egy csodálatos gyereket azért gondozza a sírját.
2014. jún. 26. 21:51
 13/36 anonim ***** válasza:
94%

És a férjed nem hagyta el a kislányát,már megbocsáss? Miért nem ő nevelte,miért a nagymama..

Ez az első része.

A második ,hogy ,igen,attól hogy valaki meghalt még nem lesz jobb ember,de mivel csatázni,vitatkozni,gyűlölni egy halottat semmi értelme,ezért az emberek /bocsánat a felnőttek/ félreteszik az ilyesfajta sérelmeiket,és egyszerűen hagyják békében nyugodni.

A harmadik,hogy az anyósod ettől kedvelhette,vagy esetleg nem is tudod az egész történetet stb

a negyedik MI KÖZÖD VAN EHHEZ ?

2014. jún. 26. 21:51
 14/36 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg nem volt szép, amit tett az anyuka, de tudod mit? Anyósod emberségből 5-ös, te viszont 0 vagy. Mégis csak az unokája édesanyja volt. Gáz vagy, bocsi.
2014. jún. 26. 21:53
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
hadd gondozza, aranyos tőle, hogy így gondoskodik róla
2014. jún. 26. 21:54
 16/36 anonim ***** válasza:
89%

Mert az unokája megszülője, valószínűleg kedvelte is.

Halál után meg nincs értelme haragot tartani, anyósod megbocsájtott neki. Te meg szégyellhetnéd magad, a helyedben elsüllyednék!

2014. jún. 26. 21:54
 17/36 anonim ***** válasza:
96%

Most morbid leszek... jobb lenne ha a te sírod gondozná?

Normális vagy, mondd? Az a nő halott, lehet nagyon jóban voltak az anyósával, de az is lehet hogy csak az unokája kedvéért gondozza vagy azért mert senki más nem.

Semmi közöd hozzá mit csinál az anyósod de tökjó hogy nincs problémád az életben és ezért kreálsz egyet. Szánalmas vagy.

2014. jún. 26. 21:58
 18/36 A kérdező kommentje:
Párom is a anyjával lakott évekig. A lány gyűlöli az anyját, akkor miről is beszélünk? Anyósom sem beszélt vele azután.
2014. jún. 26. 22:01
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Bocsáss meg...Gyülöli...ez neked azt jelenti, hogy nem viselte meg...milyen igaz, semmi hatással nincs rá, úgy tűnik...(cinikus voltam!!)
2014. jún. 26. 22:08
 20/36 anonim ***** válasza:
95%

Ismered azt a szót, hogy Megbocsajtas?

Amugy meg az osszes eddigi valaszoloval egyet ertek!!!!!

2014. jún. 26. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!