Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Küldjem el otthonba ex anyosom?

Küldjem el otthonba ex anyosom?

Figyelt kérdés

Volt férjemmel az én lakásomban laktunk,mivel az anyósomnak agyi inkfartusa volt igy hozzánk költözött. Mikor elváltunk mondta h amint rendeződik a lakhatása és anyagilag is rendbe jön viszi az anyját. Ennek már 7 éve. Én itthon voltam hosszitott gyesen az ikreinkel tudtam figyelni a mamára,közbe uj párom lett,tőle is van már egy gyerekem,igy főállású anya lettem. Anyosra is van időm.

Neki sokat javult az állapota mindegyik gyereket egyformán szereti.

Volt férjem uj felesége kitalálta h menjen a mama otthonba,ne nálam legyen mivel igy is a gyerekek miatt több a kapcsolat exem és köztem mint kellene. Persze mert itt az anyja is. Azzal gerjeszti a vitát h én lenyulom a mama nyugdiját meg spórolt pénzét. Volt férjem már elszámoltatni akar h mire megy el a mama nyugdija.

Szeretem volt anyosom,az uj párpmat se zavarja h nálunk van nem akaro h otthonba menjen,de felháborit h évek óta én gondoozom őt,és most meg vagyok vádolva h lehuzom a mamát. Ő egyébként jol érzi itt magét,de párom uj felesége orvoshoz akarja vinni h nem beszámítható és otthonba kell küldeni,mert ő nem tudja mi a jó neki.

Már belebolondulok h mindenről számlákat kell mutogatnom a volt férjemnek h a mama nincs átverve.

2014. febr. 19. 11:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ne küldd el, szomorú, hogy ez a nő így beleszólhat a dolgaidba és a férjed sem teszi őt helyre. Ha szeret nálad lenni a néni, és ti is bírjátok, nyilván nincs semmi indok, amiért otthonba kéne tenni. Felháborító, milyen nők vannak.
2014. febr. 19. 12:00
 2/11 A kérdező kommentje:

A mamának elég szép spórolt pénze van,mivel a nyugdijából eddig csak gyógyszereket váltottunk ki,a maradék ment egy számlára. Az uj párpm jol keres,megtehetjük h a mama étkezésést és rezsijét ne számoljuk fel. Most hogy elszámoltatnak már ezeket is felirom,és a nyugdijból a maradék pénzt nem rakom be a számlára. Furcsálják is volt páromék h most nincs oda befizetés. Én ugy gondolom hatalmas szivességet tettem h gondozom az ex anyost. A pénzt meg azért raktam félre,mert vmiből el kell majd temetni szegény mamát. Ők ugy gondolják hogy le akarom gombolni.

Idős már a mama gondoltunk rá h eltartáit ktünk vele,de belekötnének mivel sokszor nincs agyilag a toppon. csak nem értem miért kell most megbolygatni őt,eddig jol el volt itt. Érték sincs aminek fejében én gondozom őt.

2014. febr. 19. 12:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Le a kalappal előtted is, és jelenlegi férjed előtt is. Előtted azért, mert hiába csak volt anyósod, akkor is a gyermekeid nagyanyját látod benne, a férjed meg tekintettel van erre. Szerintem ez elég ritka dolog.

Volt férjed ha legközelebb kéri az elszámolást, mondd meg neki, hogy kap...ja be.

Az anyja felnőtt ember, azt tesz amit akar, ott él ahol akar.

Ne menj bele vitába. Az ex feleségét is küldd el a francba. Ő gondoskodni, sőt tovább megyek a saját háztartásába nem akarja megtűrni az anyósát, viszont a nyugdíj kellene. Ne engedd továbbra se otthonba.

Jó emberek vagytok!

2014. febr. 19. 12:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked mindegy akkor kérdezd meg a mamát, mit szeretne. Ha maradni akar akkor hadd maradjon, ha menni akar akkor meg menjen.

Ha a volt férjed meg kever a számlák miatt akkor nyugodtan mondd meg neki, hogy nincs számla és pont. Ha nem tetszik akkor vigye a mamát ahova akarja. Ez semmi más csak Sz*rkeverés. Ha annyira kell a mama pénze nekik akkor vigyázzanak rá ők. Az otthonban sem fogják ingyen felügyelni. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy az ex-ed párjának csak a pénz kéne arról fogalma sincs mibe kerül/mennyi melóval jár egy idős ember ápolása...

2014. febr. 19. 12:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt tegnap egy ilyen topic:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..

Lehet, hogy az új feleség írta?

6/11 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Egyrészt addig, amíg a mamáról nincs orvosi papír, miszerint beszámíthatatlan, a fiának semmilyen joga sincs téged elszámoltatni. A mama felnőtt ember, ott lakik, ahol ő szeretne és arra költi a pénzét, amire akarja. Túl azon, hogy rendkívül jellemtelen dolog a volt férjedtől, amit csinál, jogilag nincs semmi köze a te és az anyja közötti dolgokhoz. Ha valóban lesz olyan papír, hogy a mama nem beszámítható, akkor pedig gyámot fognak kirendelni a számára, aki köteles lesz a pénzével elszámolni. Ne idegeskedj, mindent jól csináltál.
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nálad van az összes gyerek, akkor a gyerekek érdekében re restellj szemfülesnek lenni (a szó jó értelmében). Ha van volt anyósodnak bármi ingó vagy ingatlan vagyona, amire volt férjed és új felesége igényt tarthatna, akkor hivatalosan minél hamarább teremts jogilag is tiszta helyzetet. Ugyancsak legyen dokumentálva jogilag, hogy volt anyósod veled közös háztartásban él és te vagy a gondozója. A gyerekeknek jó, ha idős emberrel élnek egy fedél alatt és számukra is megszokott lesz, hogy miként viselkedjenek vele. Neki nyilván az a legjobb, ha családi körben él, ahol a szellemi leépülés lassabban következik be az őt érő sokféle inger hatására. Lehet, hogy majd valóban intézeti elhelyezésre fog szorulni, de ez lehetőleg minél később következzen be.
2014. febr. 19. 12:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Új asszony és exférj féltik az örökséget?

Annyira rendesek vagytok, hogy már 7 éve gondoskodtok a mamáról és persze ingyen! Ha az exednek kellett volna ellátnia az anyukáját nem kevés pénzébe vagy munkába került volna. Én agyam tuti eldurranna, és a továbbiakban nem magyarázkodnék, vagy igazolnék semmit. Mama jelenleg beszámítható, fiacskájának semmihez semmi köze, pont.

2014. febr. 19. 12:59
 9/11 A kérdező kommentje:

Az uj feleséget zavarja h nem csak a gyerekek miatt,de az anyja miatt is kapcsolatba vagyunk a férjemmel. Eddig akkor jtt a gyerekért mikor akart,most h összeházasodtak egy éve sokszor még a 2 heti láthatásokra se viszi el őket.

A mama nem akar otthonba menni,én sem szeretném hisz eddig is elfért. Ingatlan nincs,pár antik/?/ bútor van csak ha jol tudom a mama régi szomszédjánál elhelyezve. Meg persze a félretett pénze.

2014. febr. 19. 13:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor innentől kezdve legalább a pénzmagot ne növeld nekik. Számold csak fel a rezsit, kaját és tedd el a gyerekeknek-most jól megy nektek, de jöhet bármi.
2014. febr. 19. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!