Mi kell ahhoz hogy beköltözzek a kisfiammal anyás csecsemő otthonba?
Figyelt kérdés
#anyáscsecsemőotthon
2013. júl. 12. 21:20
1/9 anonim válasza:
Szabad hely az otthonban elsőként, ez elég nehézkes.
2/9 anonim válasza:
Ha otthon bántalmaznak, megvernek, elveszik a pénzed, korlátozzák a szabadságod. Miért akarsz odamenni?
3/9 A kérdező kommentje:
Ezért mind és még sok más indokkal!
2013. júl. 12. 21:46
4/9 anonim válasza:
Hívd fel a NANE-t. Akár még ma este.
Bántalmazott nők és gyerekek segélyvonala: 06-80-505-101 (este 6 és 10 között)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Az a helyzet hogy a bántalmazás már régen volt és szinte bizonyítani sem tudom! Azóta csak a lelki terror megy fenyegetés zsarolás, veszekedés, mocskolódás, stb. Még a rendőrség sem foglalkozik velem igazán....nem folyik a vér mondván, de én már a kisbabával nagyon kivagyok a zsarnok mellett!
2013. júl. 12. 23:21
6/9 anonim válasza:
A zsarolás is az. Lelki bántalmazás és az anyagiakkal való zsarolás. Hívd fel a NANE-t.
7/9 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy mi a fenének szülsz egy ilyen embernek ilyen ember mellé gyereket. Egy anyaotthon nem szálloda ,hogy fogod a cuccod azt beköltözöl. 100-szoros a túljelentkezés, és szigorú feltételeknek kell megfelelni.
8/9 anonim válasza:
Nem kell hozzá semmi különös. Bemész a gyermekjóléti szakszolgálathoz, és kéred az elhelyezésed egy védett otthonba. Ott el kell mesélni, hogy mi is a baj. Az tény, hogy azonnal elhelyeznek, ha neked mindegy, hogy az ország mely részére kerülsz, és biztonságosabb a férjtől minél messzebb lenni, ezt azért mérlegeld.Nincsenek kilóméteres várólisták, mert vannak krízisközpontos, ahol lehetsz pár napig, míg találnak neked helyet, de mivel ezek védett helyek, így a végállomást általában csak akkor tudod meg, ha már úton van. Vagy még akkor sem. Mikor nekünk kellett otthonról gyerekként menekülni anyámmal, volt olyan is, hogy el kellett menni A-ból B-be, be egy bizonyos helyre, ott kaptuk a további információt, plusz jegyeket, hogy hogyan tovább. A végállomást meg megelőzte szinte az egész ABC, DE! Ahogy nekünk nem mondták meg, hogy hova megyünk, úgy apámnak sem adtak ki minket. Ha kérdésed van még, írj priviben, válaszolok.
9/9 A kérdező kommentje:
nane szám nem kapcsolható!!!! csak hétközben lehet? nem baj hétfőn újra hívom, biztosan hétvégén nem lehet
2013. júl. 13. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!