Ki vagyok akadva anyámra. Hogy nyugodjak le h ne küldjem el melegebb éghajlatra?
Ő dolgozik,tesom és én munkát keresünk. Eddig még semmi nincs sajnos.
Amin kiakadtam,h már délelött azon agyaltak h kitöl kérjenek pénzt elsősorban cigire,másodsorban kajára. Kérdezték tőlem h van e pénzem,először letagadtam mert nem akartam h cigit vegyenek belőle mikor kaja sincs itthon. Én is dohányzok,de le akarok szokni,mert el tudom dönteni h mi fontosabb az h egyek v dohányozzak. Mivel nem találtak senkit aki tud kölcsön adni,oda adtam anyámnak az utolsó 1000ft-m,kijelentve h ne cigit hanem kaját vegyen belőleugy h ma meg holnap elég legyen. Tesom pénteken már kap pénzt. A kaját amit ma csinált kihozta 450ft -bol,a maradékhoz tesom kért aprot és cogit vettek belőle. A kajábol dél óta nem merek enni,mert bem lesz elég holbapra ia. Pébz meg nincs több.. Baromi ideges vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!