Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan nyugodjak le?

Hogyan nyugodjak le?

Figyelt kérdés

Most volt egy elég vad vitám apámmal, aki totál részeg. Megmondtam neki, hogy költözzön el a fenébe, mert én nem akarom azt, hogy minden nap részegen járkáljon haza, meg hőbörögjön itt jobbra, balra. Mondtam neki, hogy utálom a részegeket, ez alól ő sem kivétel. Erre felállt, elém állt szorosan és kiabált. Majdnem megütött, meg látszott rajta, hogy simán meg tudna fojtani.

Az az igazság, hogy nem félek tőle. Rendőrök semmit nem tudnak tenni, anya szintén. Én meg pláne. De hiába nem félek, hiába állok masszívan, ha tudom, meg akar ütni, akkor is elkezdek remegni egy idő után és a sírás kerülget. Nagyon rossz érzés. Még mindig remegnek még a belső szerveim is...

Hogyan tudnék lenyugodni, esetleg hogyan tudnám magam kontrolálni, hogy ne törjön rám a remegés és a sírógörcs?

16/L

2012. júl. 22. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, ez ellen nem nagyon tudsz mit tenni. Ha ilyen van, még a legbátrabb emberek is elkezdenek remegni, még ha egy kicsit is...

Tudom, hogy idegesítő, de egy részeg embernek magyarázhatsz, üvöltözhetsz, lesz@rja... undorítóak, de nem tudsz velük mit csinálni. Ha megint ilyen van, próbáld figyelmen kívül hagyni, vagy sétálj egyet a környéken. Ha a fazon nagyon részeg, hamar bevágja a szunyát, ha kijózanodott, talán tudsz vele beszélni, és akkor már értelmesebben is lehet vele "veszekedni". Így csak magadat vágod tönkre.

2012. júl. 22. 13:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Ha itthon van, nem mehetek el. Figyelnem kell az állatokra, mert képes lenne őket bántani. És amúgy ő kezdi a kötekedést, kérdezi,hogy már megint minek húzom a számat... Hát mert részeg..

Amúgy én akkor is undorodok tőle ha józan, meg akkor sem lehet vele normáliasn beszélni.

2012. júl. 22. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha valami bántalmazástól félsz a küzdősportok jók volnának neked. Abból lelkierőt is nyerhetnél, hogy erősebbnek vagy kitartóbbnak érezd magad. Nyilván nagyon nehéz pont a szülőt lenézni meg rosznak látni mikor neki kéne ellentetnek lenni erre. Meg maga az, hogy vitában kiálj s főleg ha nagyobb is, öregebb is a másik nehéz dolog hiába van nálad látszólag az igaszság. Ezek szomorú de tanúlságos leckék amik elkeserítőek de még most vagy ott, hogy eldöncsd milyen ember leszel. Halgatag áldozat tipus vagy elenálló.

Inkább keresd ilyenkor a párod, tesód bárkit akiben megbízol aki erőt ad neked s kicsit pihizz vele vagy egy meleg fürdő levendulával ami nyugtató hatása van.

2012. júl. 22. 13:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Tesók messze laknak. Párom meg nincs. :) És mondom, nem mehetek el itthonról. Nem lennék nyugodt, hogy bármelyik állatnak baja lehet, ha közelebb megy apámhoz.
2012. júl. 22. 13:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzeted,én is így nőttem fel.Próbáljátok meg valahogy kipaterolni onnan az öreget,mert ő szerintem egyszerűen gonosz és sosem fog megváltozni,megérteni meg nem tudja és nem is akarja majd a dolgokat csak akkor,hogyha nagyon nagy baj történik.Anyukád nem akar tőle elválni?Én ennyi idősen szét akartam választani a szüleimet.Majdnem sikerült,de sajnos nem jött össze,együtt maradtak és vannak most is.Nem tudom,mivel nyugtasd le magad,szerintem is az az egyetlen jó megoldás,ha nem vagy otthon.Menj el valahová a barátaiddal,vagy akárkivel,egyedül is,csak ne legyél otthon ebben a mérgező környezetben.Az állatok meg ne legyenek már fontosabbak nálad.
2012. júl. 22. 19:48
 6/6 A kérdező kommentje:
De, az állatok fontosabbak. Szeretett kutyámnak vagy macskámnak vagy lovamnak apám késsel ront neki, biztos eléjük állok...
2012. júl. 22. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!