Hogy nyugodjak le?
Gyülölöm ,utálom most ebben a pillanatban!!!Elegem van belőle,mert egy undorító önző majom.
Kinnt dolgozik külföldön még szombaton is !Vasárnap tudna pihenni,de olyankor időtől függően hajókázni megy kirándulni holnap csak úgy átruccan franciaországba,mert untkoznak,Ő meg 2 kollégája.Nme érdekelne az egész ha nem lenne az.hogy én 6 éve egy moziban nem voltam a gyerekek egész nyáron sehol,mert ő ha haza jön akkor pihen!Hogy lehet ennyire önző???Szó szerint kell érteni,hogy sehova nem visz minket amikor hazajön egy hétre akkor egész nap fekszik meg gépezik de szó szerint egész nap egész héten.Ha meg el akarom vinni a nagyobbakat,hogy kicsit kapcsolódjanak ki biztos pasizni megyek meg ilyenek magyarul belémköt!Nagyon rosszul esik,hogy a haverjaival jön megy soha nem fáradt nekem meg mindenre talál kifogást:(Már esküszöm úgy érzem hogy nem szeret minket még a gyerekeket se mert megszokta ezt a szabad életet és jobb így neki.A külvilág felé meg mosolyog,hogy Ő milyen jó Apa!
Hát nem tudom akkor, a munkát megelőzően jó családias viszonyotok volt?
Mert ha így van, akkor lehet most a külföldi létet akarja élvezni, azt meg ellehet nézni neki
előző voltam
Állítsd kész tények elé. Mondd meg, hogy vagy megváltozik és foglalkozik (ha veled nem is, de) legalább a gyerekekkel, vagy ha erre nem hajlandó, akkor elválsz tőle.
Ez így nem élet. Hidd el, én tudom. Amióta elváltam, nagyot fordult a világ...jó értelemben.
A gyerekeket pedig vidd el barátnőddel, vagy a nagyiékkal közösen strandra, állatkertbe, stb. Gondolom van valaki, aki tudna neked segíteni, nem?
Vagy pl. én úgy is csináltam, hogy egyik nap amíg a kicsi oviban volt, addig a nagyot elvittem fagyizni, vásárolni, vidámparkba, stb. Aztán másnap a nagy volt oviban, akkor a kicsit vittem el. Így is meg lehet oldani. Egy egyedülálló anyának (és bizony sajnos el kell fogadnod, hogy jelenleg te is az vagy) leleményesnek kell lennie...
Kitartás! Szorítok, hogy jóra forduljon a kapcsolatotok és az életetek!
Mi a tökömért csinálod meg neki ezeket? Miért tenne bármit is, ha tudja, hogy van egy marha, aki helyette megcsinálja?
Külföldön persze, hogy ellátja magát, hiszen ott nincs senki, aki ezt megtenné.
Változtatni is szeretnél, vagy csak panaszkodni, hogy palira vettek és te is közreműködsz benne?
Sajnos anyám is ezt csinálta/csinálja azzal a különbséggel, hogy apám mindig itthon van és 24 órában csak döglik meg gépezik. Na most, anyám mindent megcsinál neki, arra hivatkozva, hogy nincs kedve veszekedni.
És hogy ennek mi lett az eredménye hosszútávon? Hát semmi szép, és semmi jó. Most tegyél valamit, amíg még lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!