Tiszta ideges lettem. Hogy nyugodjak le?
5 km-re lakunk egy faluban a helytől. apám is ott dolgozik. De hülyén van a műszakkezdés az őröknek, fél 6-tól fél 6-ig. A buszokat az egyiket pont lekési, a másik jóval később jön. valamikor pl. másfél órát várhatna buszra.
Kocsija nincs neki. Régen mikor őrként dolgozott, az apja kocsijával járt be, de az most nem megoldható, mert nem adnák oda. Ezekkel indokolta. de a fizetést is kevesellte. (80-90) 200 óra munka havonta.
és a szüleid tartják el őt is?
(az oké,hogy téged betegen,hisz a gyerekük vagy)
nem szégyelli magát?
5 km? komoly?
biciklivel negyed óra,méghogy busz,kár a bérletért
Az is zavar, hogy tudom, én elvállaltam volna ezt. (nekem is van vagyonőri végzettségem, de engem gyári melóba vettek volna fel másfél hónapja) Hiába kell annyit várni. De ő ilyenekre nem hajlandó.
Ráadásul az előző munkahelyéről is ő lépett ki...
Ez egy korábbi kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
apu heti 144 órát dolgozik az a 200 óra havonta semmi
nagyon nehéz munkát találni a mai világban minden apróságnak örülni kell
Pont ez jutott nekem is eszembe. Én 5 km-t legyalogol egy nap lazán. Bicikli, lámpa, láthatósági mellény és lehet menni. Ez semmi! Egy városon belül nagyobb távokat leteker az ember munkába menet!
Lehet a fizetés nem a legjobb, de azért átmenetileg még is több és jobb mint a semmi!
#7: heti 144 :) ezzel ne etess már minket.
Ilyen munkáért pedig nemigen fizetnek 400-450 forintnál többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!