Tiszta ideges lettem. Hogy nyugodjak le?
Parod munkakerulo nem szeret dolgozni csodat feleslegesen var a mai vilagban 90e vagyonornek egy alom nem kapkodnak utanuk 5km az semmi kb ennyit tettem meg en is mikor dolgoznijartam varosban egyebkent mindig 35km korul kellett utaznom szerintem meg ez sem sok.
Baratod egyszeruen lusta naplopo
Vannak olyanok, akik 5-10 km-t tekernek a vasútállomásig, hogy vonattal bemenjenek a munkahelyükre. Neki vonatra sem kellett volna szállni, csak a munkahelyére tekerni. Azt már nem is akarom mondani, hogy én pl. egészségi okokból megteszek naponta 4-5 km-t GYALOG. Pedig nem egy munkaképes korú fiatalember vagyok, hanem 67 éves nyugdíjas nő. Szerintem az autóbusz-menetrend csak kifogás.
Más: én Pesten lakom, itt vannak, akik hobbiból vagy sokszor az autósok kigúnyolása miatt 10 km-t is tekernek a munkahelyükre és ugyanezt a 10-et haza.
Apuci/anyuci elkényeztetett, életképtelen pici fia. Már bocs... :-/ Biztos vele akarod tervezni hosszútávon?
Én lehet, hogy elgondolkodnék a helyedben.
Mindenesetre nyugodj meg, ne idegeskedj. Az sajnos nem segít. Igyál valami teát nézz meg valami könnyű filmet, ami eltereli a gondolataidat. Vagy ülj be egy kád vízbe és olvass valami jó kis könyvet.
Pofozd fel akkor megnyugszol és hátha ő is észhez tér..
A ma világban sok ember örülne ha lenne munkahelye és akár több 10 kilométert utazik a z én férjem pl. napi 50 kilométert ment naponta ő is őr.
És minimálbért kap..... de van munkája és eltartja a családját!!!
Most szerintem a szüleit hívja... mondtam, mondja el nekik, legyen nagylegény! az előző felmondását is kirúgásnak hazudta.
lehet, haza is megy, elképzelem, hogy a szülei most őt védik.
páros lábbal tenném ki
Létezik ilyen a mai világban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!