Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tiszta ideges lettem. Hogy...

Tiszta ideges lettem. Hogy nyugodjak le?

Figyelt kérdés
Ma volt párom állásinterjún én is kísértem. Nekem egy betegség miatt nincs munkám (míg nem gyógyulok meg, sehova nem vesznek fel). Most a szüleimnél élünk. Biztonsági őr állás lett volna, 12órában. Nem túl jó fizetéssel, de munka. Igaz, a buszok sem egészen ahhoz a munkarendhez voltak tervezve, túl korán tudott volna csak munkába menni, meg késve haza. Már ma visszahívták, hogy felvették, ő meg lemondta. Most olyan elkeseredett vagyok. Tudom, hogy csak nagy áldozatok árán tudott volna bejárni. Főleg azért vagyok ideges, mert engem ugyanide vettek volna fel egy hónapja, de az orvosin megbuktam. Én napokig sírtam, minden bajom volt. Neki meg itt a lehetőség és nem kérte.
2012. szept. 3. 15:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
65%

Parod munkakerulo nem szeret dolgozni csodat feleslegesen var a mai vilagban 90e vagyonornek egy alom nem kapkodnak utanuk 5km az semmi kb ennyit tettem meg en is mikor dolgoznijartam varosban egyebkent mindig 35km korul kellett utaznom szerintem meg ez sem sok.

Baratod egyszeruen lusta naplopo

2012. szept. 3. 15:51
 12/33 anonim ***** válasza:
72%
Ez ugye vicc?? ez baromi sz*r kifogás.. már bocs a kifejezésért... 5 km??????? én naponta annyit gyalogolok le a vasútállomáshoz....
2012. szept. 3. 15:52
 13/33 anonim ***** válasza:
82%

Vannak olyanok, akik 5-10 km-t tekernek a vasútállomásig, hogy vonattal bemenjenek a munkahelyükre. Neki vonatra sem kellett volna szállni, csak a munkahelyére tekerni. Azt már nem is akarom mondani, hogy én pl. egészségi okokból megteszek naponta 4-5 km-t GYALOG. Pedig nem egy munkaképes korú fiatalember vagyok, hanem 67 éves nyugdíjas nő. Szerintem az autóbusz-menetrend csak kifogás.

Más: én Pesten lakom, itt vannak, akik hobbiból vagy sokszor az autósok kigúnyolása miatt 10 km-t is tekernek a munkahelyükre és ugyanezt a 10-et haza.

2012. szept. 3. 15:53
 14/33 anonim ***** válasza:
55%

Apuci/anyuci elkényeztetett, életképtelen pici fia. Már bocs... :-/ Biztos vele akarod tervezni hosszútávon?

Én lehet, hogy elgondolkodnék a helyedben.

Mindenesetre nyugodj meg, ne idegeskedj. Az sajnos nem segít. Igyál valami teát nézz meg valami könnyű filmet, ami eltereli a gondolataidat. Vagy ülj be egy kád vízbe és olvass valami jó kis könyvet.

2012. szept. 3. 15:55
 15/33 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el... újra felhívták, hogy győzködjék. Ilyen a világon nincs! Milyen munkahelyen hívnak fel kétszer, hogy tiéd az állás, gyere? Erre hebeg-habog, hogy ő nem... Annyira kiábrándultam belőle.
2012. szept. 3. 15:56
 16/33 A kérdező kommentje:
Iszonyat összevesztünk. Szerinte én nem vagyok normális. Most újra megnéztem a buszokat. Nem is olyan egetrengető a várakozási idő. Én simán bevállalnám. :(
2012. szept. 3. 15:59
 17/33 anonim ***** válasza:
78%

Pofozd fel akkor megnyugszol és hátha ő is észhez tér..

A ma világban sok ember örülne ha lenne munkahelye és akár több 10 kilométert utazik a z én férjem pl. napi 50 kilométert ment naponta ő is őr.

És minimálbért kap..... de van munkája és eltartja a családját!!!

2012. szept. 3. 16:02
 18/33 A kérdező kommentje:

Most szerintem a szüleit hívja... mondtam, mondja el nekik, legyen nagylegény! az előző felmondását is kirúgásnak hazudta.

lehet, haza is megy, elképzelem, hogy a szülei most őt védik.

2012. szept. 3. 16:03
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

páros lábbal tenném ki

Létezik ilyen a mai világban?

2012. szept. 3. 16:24
 20/33 anonim ***** válasza:
82%
A te szüleid tartják el és ezt ő olyan jól éli meg, hogy visszamond egy melót? Tudod mit? Én örülnék, ha hazamenne... Megmondanám neki, hogy amíg nem talál melót, addig ne az én szüleimen élősködjön és kész.
2012. szept. 3. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!