Tudok valamit tenni ez ellen, vagy nyugodjak bele?
Nem tudom, hogy miért, de akkor érzem magam legjobban, ha:
-egyedül vagyok, és nem zavarnak
-ha vannak körülöttem emberek, de nem beszélnek hozzám, így nem zavarnak
-társaságban, de ha kedvem van hozzá. Ha nincs, akkor feszélyezve érzem magam, merthogy ha nem beszélek, akkor unalmasnak titulálnak, ebből kiindulva a barátok elhagynak és nem lesz többé ember körülöttem
Kb így be is zárul a kör. Nagyon keveset beszélek, néha rámjön a beszéd, de az ritka. Elég zárkózott vagyok, nem tudom mit tehetnék ez ellen. Gyerekkoromban is kb ilyen voltam. Megvoltak a saját kis témáim, olykor társaság középpontjaként is jól működtem. Nem tudom miért ez a szeszélyesség. Hangulatingadozás. Szüleim, de leginkább anyukám nyaggat, hogy legyek mér barátkozósabb, barátságosabb és mosolyogjak stb, de ez erővel szerintem teljesen értelmetlen.
Nyugodj bele, jó ez így. Nem vagyunk egyformák, szerencsére.
Mit gondolsz, miért van itt ennyi ember? Mert itt nem kell jópofizni, hallgatni a másik hülyeségét. Nem vágyom társaságra én sem..Fiatalok között már nem is értem mit mondanak..Koromnál fogva az idősebbek csoportjába tartozom. De azok meg untatnak. Nincs kedvem hallgatni a dicsekvést az unokákról, az utazásokról való hencegést. A síránkozás, panaszkodástól meg nekem is rossz lesz a kedvem. Nem kell ez nekem. Jó ez így..:))
Egyébként skorpió vagyok, de nem hiszek az ilyenekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!