Lehet ez ellen tenni valamit? Már elviselhetetlen
Ha találkoztok a liftben vagy a lépcsőházban említsd meg neki. Vagy idézz abból amit hallottál tőle. Akkor talán elszégyenli magát. Eset leg mondhatod neki durvábban is, h ő fogja be azt ami a lónak van. Mert nem vagytok süketek és kíváncsiak sem. Le kell kicsit járatni, Hátha észbe kap.
Ha ez sem megy akkor be kell jelenteni a gyámügynél, vagy névtelen feljelentédt tenni a tendőrségen. Ha úgy is állandóan kiabál könnyen lebukik. Nem fogják elvenni tőle a gyereket ne aggódj. Csak ráilyesztenek picit, meg később is ellenőrzik.
Az a baj, hogyha szólsz neki és utána feljelented rendőrségnél/gyámügynél, egyből rád fog gondolni. Onnantól nyílt lesz a háború, mert a leírásod alapján nem egy olyan nőről van szó, aki elgondolkodna magán.
Attól függ, mi a fontosabb nektek. Ha "csak" a nyugalom, akkor szóljatok, hogy áthallatszik minden és halkabban üvöltsön. Viszont ha a gyerek is, akkor egyből lehet menni a gyámügyre, bár kicsi az esély a változásra.
Sajnos az ilyen gyerekekből lett megkeseredett, elveszett, gyűlölködő felnőttek kérdéseivel van tele a GYK.
nekem a szomszédom a gyakran dühöngő férjre olyan lazán szólt, nekem tetszett és szerintem hatott is.
folyamatosan úgy balhéznak, hogy az asszony kivágja a pasi cuccait, a pasi a folyosón ordít, az asszony meg kifelé. a szomszédom meg egyszer kinézett és odaszólt, de amolyan álmos, ásítós, nyugodt hangon, hogy nem unjátok még? mert én nagyon. hát csend lett :)
szóval valami laza stílusban előadni valami lazát. szerintem jó megoldás.
Te nem az én alsó szomszédom alatt laksz?
Ott is üvölt a nő reggeltől estig.De komolyan üvöltve költi a gyereket,üvöltve mondja neki hogy mi az hogy megint reggelizni akar,stb stb.
szomszédokkal beszéltük,régebben kihivták a gyámügyeseket hozzájuk,de persze olyankor nem ordit,a kislány pedig fél annyira hogy nem mondja.
Nem tudom mit lehet még tenni.
Elég zavaró hogy hétvégén se lehet aludni tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!