Tehetek apum felesége ellen valamit? Elviselhetetlen, igazi
sárkány.
Próbálj meg apukáddal beszélgetni erről négyszemközt, (ha a nyanya elengedi). De ha ennyire befolyásolható, akkor nem sok mindent tudsz tenni. Én is épp egy hasonló eset miatt szenvedek...
2008. aug. 27. 13:26
amikor velem ilyen volt, én egyfolytában beszóltam a puncinak, meg fikáztam a dolgait. persze hogy ne legyen annyira erőltetett a dolog, néha nagyon tüneményes is tudtam lenni.
2008. aug. 27. 14:21
ha apud ennyire bele van esve, akkor sok dolgot nem tehetsz. maximum megpróbálhatsz jó kiszúrni a nőcivel, megtudni a gyengéit, és "véletlenül" mindig felhozni. a gyerek téma pl. ilyen, ha akar gyereket, akkor azzal lehet cukkolni, ha meg nem, akkor azzal. persze teljesen ártatlanul, "én csak segiteni akartam". vagy lehetsz a nővel szemben egy kiállhatatlan hárpia, amikor kettesben vagytok, amikor meg apu is ott van, akkor meg nyájas. ennek maximum annyi hátulütője lenne, hogy a nő is elkezd majd ellened áskálódni, de úgy látom, ebben az esetben ez már rég folyik, tehát nincs mit vesztened.
2008. aug. 27. 14:49
De még az is lehet, hogy apád azért nem akar látni, mert ilyen köcsög ribanc vagy.
2008. aug. 27. 17:43
5/13 A kérdező kommentje:
Hogy jössz te ahhoz hogy engem leribancozz te szerencsétlen? Nem ismered a szó jelentését?
Talán baj hogy látni akarom az apámat, mert nekem nem elég az ha félévente a városban összefutok vele? Akkor is csak köszönnie szabad aztán a nő már parázik és húzza el. Nem apum nem akar látni, hanem annyira "gyenge" hogy nem meri szerintem azt mondani a nőnek hogy márpedig az lesz amit ő akar. Én pedig nem tudom mit tehetnék. Próbáltam már szépen, barátkozni meg minden, az nem vált be.
6/13 anonim válasza:
Dettó ugyan ez van nálunk is...:S Mintha csak én írtam volna. Én se tok sok mindent tenni, hallgatom a piszkálódását, közbe úgy teszek mintha meg se hallanám. Közbe pesze az ideg kiver:@ de csak nyugodtan...;) és ahogy már mondta az előzőkben vki, amikor nincs ott apukád akkor "gyilkoljad a ribit"!!!!!
sok sikert, bár ha apukád is úgy bele van hullva a srkányba mint az én apukám akkor nem sok mindent tudunk tenni:(
2008. aug. 27. 18:22
7/13 anonim válasza:
az előző vagyok: és nem lehet h apukád pénzére megy a kva? mert nálunk ez van:( ezt vesz azt vesz a kva nyarlani kell vinni külföldre, bálozni minden hétvégén, új rucik... és még sorolhatnám:@ és amikor próbáltam vele "jóba lenni" és ezek után talált ki oanokat h pfff hagyjuk. És aztán írt nekem iwiwen h ha akarja többé nem látom az apámat, meg csak a péne kell(hagyjuk már ki megy a pénzre:@ ) ienek...
2008. aug. 27. 18:26
Az apád is szégyellje magát... Hogy lehet hagyni, hogy valaki ne engedje, hogy lássa a lányát? Itt nem csak a nő a hibás, hanem az apád is, nem kicsit.
2008. aug. 27. 18:50
9/13 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam már hogy a pénzre megy az egész, mert a nőnek 3 gyereke is van és egyedül nem hiszem hogy boldogulna.
Próbálj meg apukáddal négyszemközt beszélni.mond el neki,hogy szükséged van rá.A nőnek van három gyereke azokat szereti?Te vagy a vérszerinti gyereke,kötelessége róllad gondoskodni!
2008. aug. 27. 21:44
Kapcsolódó kérdések: