Tehetek apum felesége ellen valamit? Elviselhetetlen, igazi sárkány.
Figyelt kérdés
Szeretném egy kicsit észhez téríteni, mert apumat szinte pórázon tartja, nem engedi hogy velem találkozzon, de még a saját anyjához sem mehet el egyedül. Apum meg annyira hülye hogy hallgat rá. Nem értem mitől fél a felesége. Mindegy, szeretnék kiszúrni vele, mert elegem van belőle, de mit tehetnék? Bármilyen ötlet jöhet.2008. aug. 27. 13:20
11/13 anonim válasza:
Egyetértek azzal, aki azt írta, hogy apukád is hibás! Hát hogy lehet egy férfit ennyire manipulálni, hogy a saját lányát így elhanyagolja?! Mindig kettőn áll a vásár. Apukád, ha akarná, megteremtené az alkalmat, hogy találkozzatok, hacsak a "sárkány" nem őrzi hét lakat alatt. Én azt gondolom, ha ő nem tesz erőfeszítéseket azért, hogy veled találkozzon, akkor hagyd a csudába...
12/13 anonim válasza:
szerintem nálatok egy kis cián megoldás lehet
13/13 anonim válasza:
szerintem apukád a hibás,azért csak a gyermeke vagy,neki kellene ezt elrendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!