Küldjem el otthonba ex anyosom?
Volt férjemmel az én lakásomban laktunk,mivel az anyósomnak agyi inkfartusa volt igy hozzánk költözött. Mikor elváltunk mondta h amint rendeződik a lakhatása és anyagilag is rendbe jön viszi az anyját. Ennek már 7 éve. Én itthon voltam hosszitott gyesen az ikreinkel tudtam figyelni a mamára,közbe uj párom lett,tőle is van már egy gyerekem,igy főállású anya lettem. Anyosra is van időm.
Neki sokat javult az állapota mindegyik gyereket egyformán szereti.
Volt férjem uj felesége kitalálta h menjen a mama otthonba,ne nálam legyen mivel igy is a gyerekek miatt több a kapcsolat exem és köztem mint kellene. Persze mert itt az anyja is. Azzal gerjeszti a vitát h én lenyulom a mama nyugdiját meg spórolt pénzét. Volt férjem már elszámoltatni akar h mire megy el a mama nyugdija.
Szeretem volt anyosom,az uj párpmat se zavarja h nálunk van nem akaro h otthonba menjen,de felháborit h évek óta én gondoozom őt,és most meg vagyok vádolva h lehuzom a mamát. Ő egyébként jol érzi itt magét,de párom uj felesége orvoshoz akarja vinni h nem beszámítható és otthonba kell küldeni,mert ő nem tudja mi a jó neki.
Már belebolondulok h mindenről számlákat kell mutogatnom a volt férjemnek h a mama nincs átverve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!