Miért gondozza az anyósom a volt menye sírját?
Azért lehet, hogy amíg még a pároddal volt a nő, addig jóban voltak. Akármi is történt, egy idősödő nő tud megbocsájtani és ahogy telik az idő, úgy egyre inkább talán. Ez a nő adott neki egy unokát, akár foglalkozott vele, akár nem. (Megjegyzem, miért is nem apuka neveli a gyereket, miért a nagyi? - Legalább annyira semmi közöm nincs hozzá, mint neked ahhoz, hogy miért jár ki a mama a temetőbe.)
Én is ki szoktam menni az ex párom sírjához, aki lassan 10 éve hunyt el egy balesetben. Már akkor sem voltunk együtt, amikor meghalt, csúnyán váltunk el, még is úgyérzem néha ki kell vinnem neki egy szál virágot, mert akárhogy is alakult a mi kapcsolatunk, azért itt mégiscsak ember életről van szó. Meghalt és ezt sosem kívántam volna sem neki, sem az akkori párjának, sem senkinek, bármilyen rossz is volt a kapcsolatunk.
A férjem abszolút megértő és bár az elején furcsállta, már megszokta és elfogadja hogy félévente, évente egyszer "meglátogatom" őt a temetőben.
Az embert megérinti a halandóság, ez van. Ne egy halott nőre legyél féltékeny!
Csatlakozom az előttem válaszolókhoz, te nem vagy komplett.
Ahhoz se lenne közöd ha kávézgatni járnának össze.
Jelenleg te vagy a fiával, tehát akkor ebből kifolyólag nem gondozhatja azt a sírt?
Ezt írtad...
Ez tényleg azt jelenti, hogy te egy halottra vagy féltékeny. És ez no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!