Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondozza az anyósom a...

Miért gondozza az anyósom a volt menye sírját?

Figyelt kérdés
Párom volt felesége nyolc éve meghalt. A páromat akkor hagyta el amikor a kislányuk egy éves volt. Azóta a nagymama nevelte a lányt, a nő pedig összeköltözött egy másik pasival. A lényeg az, hogy a nő nyolc éve autóbalesetben meghalt. Anyósom pedig nagy ritkán gondozza a sírját. Csak azt nem értem miért amikor az a nő elhagyta a kislányát és bár egy faluban laktak sosem látogatta. Anyósom viselkedése nagyon rosszul esik nekem. Jelenleg én vagyok a fiával akkor miért gondozza azt a sírt? Félre ne értsetek, nem vagyok irígy, de sehogy sem értem az egészet.
2014. jún. 26. 21:38
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
97%
Egy valamire még nem válaszoltál ,mi közöd neked ahhoz ,mit csinál az anyósod? tán a gyámja vagy?
2014. jún. 26. 22:12
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért zavar téged, hogy az anyósod gondozza azt a sírt, ahol a volt menye fekszik. Tőle van az unokája.
2014. jún. 26. 22:42
 23/36 Skorpió87 ***** válasza:
96%
Figyelj, anyósodnak van egy lány unokája tőle, ezért valahol hálás egy nagymama, függetlenül attól, hogy elváltak. Lehet, hogy Ők ketten valahol még jól ki is jöttek, ki tudja, vagy egyszerűen alap tiszteletből és szeretetből. Inkább szép gesztus ez és nem jelenti azt, hogy téged nem szeret, vagy nem fogad el. Ilyen egyszerű!
2014. jún. 26. 22:44
 24/36 anonim ***** válasza:
84%
Ossze vissza irsz. Most nem azert egy gyerek, hogy taplalhat gyuloletet egy olyan ember irant, akit alig ismert? + miert is jo egy halottat utalni vagy irigykedni ra? Ez beteges...
2014. jún. 26. 22:46
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Azért lehet, hogy amíg még a pároddal volt a nő, addig jóban voltak. Akármi is történt, egy idősödő nő tud megbocsájtani és ahogy telik az idő, úgy egyre inkább talán. Ez a nő adott neki egy unokát, akár foglalkozott vele, akár nem. (Megjegyzem, miért is nem apuka neveli a gyereket, miért a nagyi? - Legalább annyira semmi közöm nincs hozzá, mint neked ahhoz, hogy miért jár ki a mama a temetőbe.)

Én is ki szoktam menni az ex párom sírjához, aki lassan 10 éve hunyt el egy balesetben. Már akkor sem voltunk együtt, amikor meghalt, csúnyán váltunk el, még is úgyérzem néha ki kell vinnem neki egy szál virágot, mert akárhogy is alakult a mi kapcsolatunk, azért itt mégiscsak ember életről van szó. Meghalt és ezt sosem kívántam volna sem neki, sem az akkori párjának, sem senkinek, bármilyen rossz is volt a kapcsolatunk.

A férjem abszolút megértő és bár az elején furcsállta, már megszokta és elfogadja hogy félévente, évente egyszer "meglátogatom" őt a temetőben.

Az embert megérinti a halandóság, ez van. Ne egy halott nőre legyél féltékeny!

2014. jún. 26. 22:57
 26/36 anonim ***** válasza:
96%
Egyébként én nem vagyok egy érzelmes ember,sőt,nagyon messze áll tőlem mindenféle nyálas csöpögés,de egy halottról így nyilatkozni,irigykedni rá ,stb már az a kategória,amit kommentálni sem lehet,annyira gusztustalan.
2014. jún. 26. 22:59
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem válaszolókhoz, te nem vagy komplett.

Ahhoz se lenne közöd ha kávézgatni járnának össze.

2014. jún. 26. 23:08
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg te vagy a fiával, tehát akkor ebből kifolyólag nem gondozhatja azt a sírt?

Ezt írtad...

Ez tényleg azt jelenti, hogy te egy halottra vagy féltékeny. És ez no comment.

2014. jún. 26. 23:19
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Isten mentsen ilyen nőszemélytől
2014. jún. 26. 23:36
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Először is azt írod, hogy nagy ritkán gondozza a sírját, tehát ez számomra nem jelent rendszerességet. Gondolom az anyósod egy idősebb nő már, ráadásul írod, hogy egy faluban laktak. Nos, az én keresztanyám is, aki szintén egy kis faluba lakik és már idősebb, bizony ha megy ki a temetőbe és egy ismerős sírján lát gazt vagy valami nem odavalót akkor leszedi. Én nem is értem ebben mi a probléma neked, egyáltalán mi közöd ahhoz hogy mit csinál az anyósod.
2014. jún. 27. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!