Miért vagyok önző, ha nem akarok gyereket?
Beszéltem az egyik tanárommal, és azt mondta, hogy gondolja arra is, hogy később miből fogom eltartani majd a gyerekeimet a férjemmel. Erre én azt mondtam neki, hogy szerintem a házasság a papír, gyerekeket meg nem szeretnék, szóval egyedül csak magamat kell majd eltartanom, mert nem gondolom, hogy a párom is nekem kéne majd.
Erre elhordott mindennek, hogy én hihetetlen, hogy mennyire önző vagyok, és majd ez úgyis megváltozik és lesz majd 3-4 gyerekem meg férjem, ha meg nem, akkor én tényleg szörnyen önző vagyok...
Oké, lehet hogy tényleg fogok még változni, és csak most gondolom így, de ha mégsem, akkor miért lenék önző? Mert nem szeretnék házasodni, vagy mert nem akarok gyerekeket? Amúgy nem ő volt az első, aki ezt mondta nekem, hogy ez önző dolog..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!