Mit tegyek, ha nem akarok gyereket?
Most szingli vagyok, ismerkedős-fázisban.. Nagyon korai lenne gyerekről beszélni, de ha mondjuk összejövök valakivel, tartós lesz és ő nagyon szeretne, akkor annak ott annyi szerintem.
Vagy ez hogy megy? 19 vagyok, de soha, semmilyen körülmények között nem fogok szülni. Ebben 100%-ig biztos vagyok, ebbe ne szóljatok bele légyszíves.
Meg mondod neki az 1 randin egyébként sokan vannak akik nem akarnak gyereket, fölég a férfiak pl én se. Nyugi találsz neked megfelelőt egész biztos.
24 F
Fiatal vagy,még bőven változhat!Én se akartam 19évesen gyereket. Duplán védekeztem is ellene.(ovszer és gyogyszer) s most 9 évevel később 28 évesen két gyerekes anyuka vagyok. S ők a legnagyobb csodák az életemben..:)
Vagy kis loditással azt mondod a srácnak h nem lehet gyereked.(Mégis megtörténik sokszor h csoda van és terhes lesz egy meddőnek hitt nő.)
Na ebből gond lehet, szerintem szakíts vele.
Mert ha te nem akarsz de ö igen ebből csak a baj lesz.
De mondom nem fog változni, fogjátok már fel:)
Gyűlölöm őket, még azt is kinézem magamból, hogy a falhoz csapom. Egy csöppnyi anyai érzés nincs bennem velük kapcsolatban. Gyűlölöm őket teljes szívemből.
A gyerek is jobban jár, ha nem szülöm meg:)
Az a lényeg, hogy nyíltan mondd el már az elején, hogy te így érzel. A másik félnek tudnia kell, hogy ez a helyzet. Ha így választ téged, akkor nem lesz gond.
Amúgy megnyugtatlak: én sem akarok soha gyereket. :) Szóval nem vagy egyedül.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!