Mit tegyek, ha nem akarok gyereket?
Most szingli vagyok, ismerkedős-fázisban.. Nagyon korai lenne gyerekről beszélni, de ha mondjuk összejövök valakivel, tartós lesz és ő nagyon szeretne, akkor annak ott annyi szerintem.
Vagy ez hogy megy? 19 vagyok, de soha, semmilyen körülmények között nem fogok szülni. Ebben 100%-ig biztos vagyok, ebbe ne szóljatok bele légyszíves.
Azért vagyok elkényeztetett, mert nincs türelmem ahhoz, hogy éjjelente felkeljek, etessem, elviseljem a hisztit, sírást?
De érdekes, te aztán baromi okos vagy.
19 évesen mégis hány komoly kapcsolatod lehetett? :-D
Miért nem élvezed az életet, ahelyett, hogy ezen agyalsz!
És igen, még gyerek vagy, egy munkahely, egy önálló élet, néhány pofon az élettől és fel is nősz! :-D
Aztán mindjárt mindent máshogy látsz!
Attól még nem biztos h akar majd gyereket.
Nézd valaki akar valaki nem, ez van de te legalább tudod magadról h nem akarsz.
Jobb mint ha nem tudnád, mert a gyerekkel egy rossz kapcsbol is nehezebb kiszállni.
Hidd el nekem végig kellet néznem 12 évesen a szüleim válását,és ez nem tartozik életem legnagyobb élményei közé. Ha nincs gyerek sokkal rugalmasabb vagy.
19 évesen ha gyűlölöd őket is változhat még,de enm ez a lenyegp, hiszen nem ez a kérdés.
Szerintem ha valami alakul,akkor az első pár randi egyikénúgyis szórakerül a téma valahogy, ott finoman lehet jelezni, hogy nélkülük képzeled el a életedet...
Mit tegyél ha nem akarsz gyereket? Szedj fogamzásgátlót, használj óvszert, köttesd el magad, pesszárium, kúp, akármi.
A másik dolog: ha ezzel a sráccal most nem jön össze mégsem, akkor innentől valóban célszerű még a "kapcsolat" elején tisztázni a jövőbeli terveket, mielőtt még komolyabb érzelmek alakulnának ki a felek között. Mondjuk először azt írtad, hogy szingli vagy és ismerkedsz, aztán hogy komolynak néz ki a dolog a sráccal. Mindegy, nem az én dolgom. De mi a konkrét kérdés? 19 évesen gondolom tudod, hogyan kell védekezni, azt is tudod, ha nem egyezik a két fél véleménye, akkor vagy enged az egyik vagy szakítás. Nem szeretnél gyereket? Ez teljesen okés, mindenki maga dönti el mit akar kezdeni az életével.
Nagyjából ennyi.
23/N
Miért lenne elkényeztetett vagy gyerekes az, aki tudja, hogy nem akar szülni??
Nem mindenkinek az ám az álma, hogy gyereke/családja legyen!
Van más életút is.
Elég korlátoltnak kell ahhoz lenni, hogy ezt ne lehessen belátni. Nem vagyunk egyformák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!