Miért akarok 16 évesen gyereket?
Ez normális? Sokszor álmodozom arról, milyen jó lehet terhesnek lenni, aztán amikor már megszületik a gyerek, folyton ilyeneken gondolkozom...
Ma is láttam egy kismamát nagy pocakkal, és akkor is elöntött ez az érzés, hogy én is úgy szeretnék már kisbabát.
Normális érzés :))) A miértjét az ösztönökben keresd. Általában minden tinilány fején végigfut ez.
Az enyémen például nem futott soha, és nem is akarok soha gyereket. Kicsit rosszul vagyok programozva, ez az átlag, ami te is vagy.
Érdekes,nálam ez 19 évesen jött elő,-most 20 vagyok,a párom 24- addig meg se fordult a fejemben. 18 éves voltam,mikor összejöttünk a párommal. Akkoriban inkább házasságra vágytam,mint gyerekre.
Biztos gyereket szeretnél? Nem csak egy kis figyelmet és babusgatást a környezetedtől?
Mert még nem tudod, hogy mivel jár. :)
Én is egészen 20 éves koromig akartam. Aztán megszületett unokahúgom, és velünk laktak jó 2 évig. Hidd el, azóta nagyban megváltozott a látásmódom. :D
Nyugi, idővel majd lesz.
miért érzem teljesen az ellenkezőjét 22 évesen? :S szabályosan frászt kapok ezektől a témáktól
szerintem én vagyok az abberrált, te normális, mert hogy nők vagyunk, de úgy látszik bennem még nem fejlődött ki ezaz ösztön.
Álmodozni lehet, sőt kell is! De tanulni és dolgozni még inkább, mert csak úgy tudod tisztességesen felnevelni!
Az nem nevelés/eltartás, ha megszülöm a szülők nyakára, segélyre, családtagok pénztárcáját lesve, h mikor vesz már neki valaki egy csomag pelenkát...
kb. annyi idősen, vagy kevesebb, én is akartam. engem is csak az érdekelt, hogy babusgassam, nem gondoltam bele felnőtt fejjel a felelősségbe.
Telt az idő, értek tapasztalatok, voltak kapcsolataim, változtam, és már nem akarok. Sőt már ezek előtt elmúlt ez a pár hóanpos érzés. Majd egyzser biztos akarok újra, de most nem fér az életembe, nem akarom.
ma 00:49, hú én is így érzek, teljesen. Sosem akarok gyereket és attól meg egyenesen frászt kapnék, ha terhes lennék. Nem tudnám elviselni, hogy valami nő bennem és főleg, hogy egyre nagyobb már aludni se tudnék a nagy hasamtól, jóég és a szülés...szörnyű lehet!! Nem tudom, hogy lehet egy ilyen szörnyűségre vágyni!!!!
lehet lepontozni, ez az én véleményem és szabad elmondanom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!