Mit tegyek, ha a párom terhes de nem akarok tőle gyereket?
sajnos nem benne találtam meg a szerelmet, és ezt mindig is éreztem. két nappal ezelőtt bejelentette, hogy terhes.
azért voltam vele eddig, mert megpróbáltam boldog lenni egy ilyen kapcsolatban. miután rájöttem, hogy csak azzal a nővel lehet kapcsolatom, aki szerelmes belém.
és részben sajnálom is, mert nem akarom terhesen egyedül hagyni, de mellette sem akarok lenni.
mit tegyek? maradjak mellette és törődjek bele hogy ilyen kapcsolatom van?
Nem! Ne maradj mellette, ha nem szereted, neked is csak ez az egy életed van... és nyilván a párod sem lenne boldog valakivel, aki nem szereti.
Mindjárt jönnek az önjelölt erkölcscsőszök, akik papolni fognak a felelősségvállalásról, meg az erkölcsökről, szokásokról, de neked nem másoknak kell megfelelned!
(Félreértések elkerülése végett, ha nő tette volna fel a kérdést, neki is ezt mondanám).
Már azt sem értem, minek kell lefeküdni valakivel, ha nem szereted? Persze nő vagyok, szóval.... De az pláne magas, hogy mi a tökömért nem lehet védekezni? Tényleg rosszabb lett volna 5 mp alatt feltenni a gumit, mint 22-25 évig egy gyereket nevelni?
A gyerekért felelős vagy, ez nem kérdés. Anyagilag és érzelmileg is köteles vagy támogatni. Az anya az más kérdés. Ezt neked kell eldöntened. Ő szeret téged? Egyáltalán meg szeretné tartani a gyereket?
Hát rosszabbkor nem is juthatott volna eszedbe.
Nem védekeztetek, vagy mi? Nagyon nehéz dolgod lesz, de
szerintem ne maradj vele, mert előbb-utóbb ez a dolog úgyis kibukna, és minél később, annál rosszabb.
Viszont próbálj meg vele normális viszonyban maradni, a terhesség alatt segítsd ahogy tudod, és attól függetlenül hogy nem vagy szerelmes, az a pici baba ugyanúgy a te babád is lesz, akiről gondoskodnod kell..
"De az pláne magas, hogy mi a tökömért nem lehet védekezni?"
Hol írta, hogy nem védekezett? Sajnos gyakran előfordul, hogy védekezés mellett lesz az embernek gyereke. A húgom is így sikerült be anyáméknak, de számos példát tudok. Könnyű a férfit szidni, hogy terhes a nő. Két ember dolga a védekezés. Ahogy a pasi húzhat gumit, a nő is szedhet tablettát. Ha ezek mellett sikerült be mégis a gyerek, akkor miért a pasi a hibás???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!