Mit tegyek, ha a párom terhes de nem akarok tőle gyereket?
sajnos nem benne találtam meg a szerelmet, és ezt mindig is éreztem. két nappal ezelőtt bejelentette, hogy terhes.
azért voltam vele eddig, mert megpróbáltam boldog lenni egy ilyen kapcsolatban. miután rájöttem, hogy csak azzal a nővel lehet kapcsolatom, aki szerelmes belém.
és részben sajnálom is, mert nem akarom terhesen egyedül hagyni, de mellette sem akarok lenni.
mit tegyek? maradjak mellette és törődjek bele hogy ilyen kapcsolatom van?
Ha abortuszra "küldöd" a barátnődet, azt a terhet valószínűleg élete végéig cipelni fogja, ha megvárod míg megszüli a babát és utána hagyod el, akkor azzal pecsételed meg az életét, hogy nem volt választási lehetősége.
És nem mellékes az sem, hogy meghal-e egy ártatlan baba miattad, vagy apa nélkül nő fel. Én tudom milyen apa nélkül felnőni, ha érdekel elmesélem privátban.
A kapcsolatotok mióta tart? Alapvetően jól elvagytok egymással?
Gondolkozz felnőtt, felelősségteljes fejjel, és mérlegelj. A döntésed következményekkel jár így vagy úgy, csak aztán nehogy megbánjad egyszer, akárhogy döntesz is...
Pörgesd vissza az időt és húzz fel egy gumit..!
Jah,hogy ezt nem lehet..
Tudok jobbat!
Vállald a felelősséget. Ami nem azt jelenti,hogy fizeted a gyerektartást,hanem,hogy teljesértékű apja leszel annak a picinek,ha nem is maradtok együtt a csajjal.
Jah és az a legkorrektebb,ha megmondod neki, merre-mennyit-hogyan és ő eldönti,hogy mi lenne a legjobb. Bármit is választ 100%-ig mellé kell állnod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!