Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarok 16 évesen gyereket?

Miért akarok 16 évesen gyereket?

Figyelt kérdés

Ez normális? Sokszor álmodozom arról, milyen jó lehet terhesnek lenni, aztán amikor már megszületik a gyerek, folyton ilyeneken gondolkozom...

Ma is láttam egy kismamát nagy pocakkal, és akkor is elöntött ez az érzés, hogy én is úgy szeretnék már kisbabát.

2012. szept. 18. 22:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló pontosan én is így vagyok vele. :$ jajj el sem tudom képzelni h nekem valaha is gyerekem legyen. se most, se 25-30 éves koromban :P

kérdező: akk szüjjé egyet ha annyira akarod. (de ugye tudod h egy gyereknek ruhák, kaja, ház és sok odafigyelés kell?)

2012. dec. 17. 18:08
 12/12 anonim válasza:

Most miért kell így beszélni, hogy szüljön akkor egyet??

Amúgy én is ezen gondolkodtam, hogy ez normális dolog-e ... Én is 16 éves vagyok és sokat álmodozok kisbabáról, házasságról, szép házról...stb...de nyílván ez egy normális folyamat..végülis nők/lányok vagyunk.:)

2013. máj. 3. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!