Ti elnetek kint?
Sziasztok!
Kicsit tanacstalan vagyok ezert kernem a segitsegeteket.
A volegenyem Kurd ( iraq-i kurd) Feljott egy ideje a tema hogy menjunk ki... Utanna neztem milyen kint ugy nagyjabol,nagyon szep,szinte masodik dubai de kicsit bennem van a felsz a masik kultura miatt :-) A csaladja nagyon rendes kedves tisztelet tudoak,nem utik a noket.. Volt mar kint valaki Erbil-ben vagy maga Kurdistanban? esetleg valakinek kurd ferj/volegeny barat ismeros?? Mi a velemenyetek rola? Ti kimennetek? nem minden a gazdagsag es a penz de mar elszeretnek menni innen messzire :( itt mar nem latom a jovot szinte...... Ti hogy tennetek a helyemben? Mennetek vagy maradnatok? Mi a velemenyetek ugy alapjaraton? Vagy felnetek mert "muszlim"? A nyelvet mar beszelem a csaladjaval szepen beszelgetek igaz meg szegyenlos vagyok :3 :D Csak rossz lenne itt hagyni anyukamat es a tesomat meg egy masik kultura.. :( mi lenne veluk mindig azon kattognek... :( koszonom a valaszokat.
egy másik kérdésedhez ezt írtad "A jelenlegi parom ( volegenyem) ben nem vagyok teljesen biztos vagy inkabb abban hogy szeret-e meg...... "
Ezek után szeritnem először találd ki h szeret-e a pasid, vagy csak elege lett a szerepből és most kimutatja a foga fehérjét? Bár látom elég jó vagy abban, h kijelentesz vmit majd mikor vki rámutat kimagyarázod, h végülis minden úgy jöjjön le, mintha tökéletes lenne a kapcsolat, csak akkor meg minek írsz ki kérdést?
Másik, nem bunkóságból, csak tájékoztatásul, magyarul IRAK-nak hívják az országot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!