Ti elnetek kint?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kicsit tanacstalan vagyok ezert kernem a segitsegeteket.

A volegenyem Kurd ( iraq-i kurd) Feljott egy ideje a tema hogy menjunk ki... Utanna neztem milyen kint ugy nagyjabol,nagyon szep,szinte masodik dubai de kicsit bennem van a felsz a masik kultura miatt :-) A csaladja nagyon rendes kedves tisztelet tudoak,nem utik a noket.. Volt mar kint valaki Erbil-ben vagy maga Kurdistanban? esetleg valakinek kurd ferj/volegeny barat ismeros?? Mi a velemenyetek rola? Ti kimennetek? nem minden a gazdagsag es a penz de mar elszeretnek menni innen messzire :( itt mar nem latom a jovot szinte...... Ti hogy tennetek a helyemben? Mennetek vagy maradnatok? Mi a velemenyetek ugy alapjaraton? Vagy felnetek mert "muszlim"? A nyelvet mar beszelem a csaladjaval szepen beszelgetek igaz meg szegyenlos vagyok :3 :D Csak rossz lenne itt hagyni anyukamat es a tesomat meg egy masik kultura.. :( mi lenne veluk mindig azon kattognek... :( koszonom a valaszokat.

#Irak #kurd #Iraq #Kurditan #irbil #kint eles
2014. jún. 4. 22:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
100%
Azzal tisztában vagy ugye, hogy a kurdokat eléggé üldözik kint?
2014. jún. 4. 23:21
 22/71 A kérdező kommentje:
itt elunk most is Olaszban
 23/71 anonim ***** válasza:
89%

Külföldi ember bármit mondhat!!!Sőt,bárki bármit mondhat.Én is mondhatom azt,hogy Amerikában élek 25 éve,és elfogod hinni?Igen,valószínűleg előbb-utóbb elhitetném veled én is.

Annak ellenére,hogy még nem vagyok 21 éves sem(!),és Magyarországon élek.

24/71 A kérdező kommentje:
Miert uldoznek oket?
2014. jún. 4. 23:22
 25/71 anonim ***** válasza:
53%

ott minden szép és jóóóóóóó - csak mi aggódunk, mert olyan sok rossz hír jött onnan a múltban

[link]

2014. jún. 4. 23:32
 26/71 anonim ***** válasza:
86%

Nem olvastam el ki mit írt, de én tuti nem mennék ki Irakba. Ha szeretitek egymást akkor éljetek ott ahol eddig is éltetek kettesben.

Egyébként van egy nő aki könyvben is megírta, hogy miképpen változott meg a férje amikor a férj országába mentek.

Érdemes elolvasnod. A könyv címe:

William Hoffer - Betty Mahmudi: Lányom nélkül soha

2014. jún. 4. 23:55
 27/71 anonim ***** válasza:
100%
24esre kérdésedre a válasz: pl. az izraeli-iraki ellentétek miatt. Lehet most épp "béke" van, de folyamatosan terveket szőnek irak ellen és fordítva is. Ha van egy rakéta riadó, mert pl. gyakorlatoznak, azt hogy viselnéd el? És az még csak gyakorlatozás. Bnőm él ilyen országban és hagy ne részletezzem, h mennyire kikészíti pusztán csak az az ember idegeit. Ha szeret a vőlegényed, akkor maradjon Olaszba, vagy Dániába, vagy bárhol Eurpán belül, ami nem egy idegen kultúra, idegen környezet számodra. Ne tegyen ki veszélyeknek. Nem várhatja el tőled.
2014. jún. 5. 00:01
 28/71 A kérdező kommentje:
A lanyom nelkul soha-t epp most neztem meg... Meg jobban elbizonytalanodtam ahogy megneztem.. :(
2014. jún. 5. 00:21
 29/71 anonim ***** válasza:
100%
27es vagyok még egy példa: van egy másik bnőm, itthon élnek, az ő párja igaz arab, és dubai, eszébe nem jutna se haza költözni, se kivinni a párját, épp az idegen környezet és szokások miatt stb. Vendégségbe, amíg nem volt a felesége addig kivitte, bemutatta a családjának, de ennyi, szépen vissza jöttek. Igazából nem nagyon értem ebből is kiindulva, h a te párod miért akar most annyira haza menni, szerintem ő is jobban járna, ha nem akarna. Persze gondolom, h a családja hiányozhat, de egy látogatás azért tudja enyhíteni vmennyire.
2014. jún. 5. 00:25
 30/71 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok egy araboktól fosós fajta, de hülye lennék kimenni oda. Hogy aztán attól féljek, hogy felrobbantanak mikor megyek a piacra vagy akármi?
2014. jún. 5. 00:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!