Ti elnetek kint?
Sziasztok!
Kicsit tanacstalan vagyok ezert kernem a segitsegeteket.
A volegenyem Kurd ( iraq-i kurd) Feljott egy ideje a tema hogy menjunk ki... Utanna neztem milyen kint ugy nagyjabol,nagyon szep,szinte masodik dubai de kicsit bennem van a felsz a masik kultura miatt :-) A csaladja nagyon rendes kedves tisztelet tudoak,nem utik a noket.. Volt mar kint valaki Erbil-ben vagy maga Kurdistanban? esetleg valakinek kurd ferj/volegeny barat ismeros?? Mi a velemenyetek rola? Ti kimennetek? nem minden a gazdagsag es a penz de mar elszeretnek menni innen messzire :( itt mar nem latom a jovot szinte...... Ti hogy tennetek a helyemben? Mennetek vagy maradnatok? Mi a velemenyetek ugy alapjaraton? Vagy felnetek mert "muszlim"? A nyelvet mar beszelem a csaladjaval szepen beszelgetek igaz meg szegyenlos vagyok :3 :D Csak rossz lenne itt hagyni anyukamat es a tesomat meg egy masik kultura.. :( mi lenne veluk mindig azon kattognek... :( koszonom a valaszokat.
hát őszinte leszek veled, semmi esetre se mennék. nem azért mert félnék otthon hagyni a családomat, mert azt megtettem, de nem pasi után és nem teljesen vadidegen kultúrába mentem ki, csak Németországba.
És én itt azt látom, h nagyon mások azok, akik Irakból, meg Szíriából meg hasonló országokból jöttek. Addig tart a tiszeteletük amíg meg nem kaptak maguknak. Ha oda kimész az ismeretlenbe, lehet sose engednek már haza. Nem ijesztgetni akarlak, de egy fiatal lánynak jobban kell vigyáznia. Nekem is külföldi, de európai barátom van, és nekem megfelel tökéletesen h egy harmadik országban élünk, itt kell helyt állnunk nem valaki hazai terepén.
Nem mennék ki oda. Máshová viszont 21 évesen én is elmentem Magyarországról..ezt a mehetnéked van részét megértem. De ez a kultúra és vallás nagyon távol áll tőlem és én félnék ott. Persze vannak igazi love story meg siker történetek de több a rémtörténet és a negatívum amit erről hallani lehet.
Van egy kurd házaspár ismerősöm itt Ausztriában. Nagyon kedves emberek. Jó emberek. De nem bútoroznék össze velük:)
En sem Mo-n elek mar.. A csaladommal elek Olaszban..
A volegenyemmel pedig Daniaban eltunk ketten.... Mar ott is kimutathathatta volna a foga feherjet nem? Csak azert nem mennetek mert hogy mas a kultura? Rengeteg magyar el kint es azt mondjak hogy jo kint... Hat nem tudom :(
Nem nem mennék...
Ha szeret, akkor marad ő velem, és nem vinne egy olyan kultúrájú országba, ahol engem nem vesznek emberszámba.
Mégha ez a saját országa is, ha engem szeret, és engem társának el tud fogadni, akkor valszínűleg nem érzi teljesen magáénak a saját országa kultúrájának nőellenes részét, így valószínűleg nem vinne oda..
Ha ki akarna csábítani, akkor menjem egyedül,
Nem véletlenül születtek hasonló témában könyvek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!