Miért csinál olyanokat a párom, hogy nem jön be velem boltba, kint megvár, meg hasonlók?
kérdeztem, annyit mond csak, nincs értelme ketten bemenni.
p felírja miket vegyek, mert főzni fog, ad pénzt, kocsiban megvár. vagy volt hogy benzinkútról vettünk ezt azt, akkor meg én várjam, mindjárt jön.
de ez otthon sem szűnik meg.
ha mellé ülök az asztalhoz, átül az ágyra.
vagy egyszer csinált egy bögre levest, kérdezte megkóstolom e, én mondtam egy kanállal csak, hogy milyen mert még soha nem ettem ilyet, erre átadja az egészet, hogy egyem, akkor ő befejezte.
stb
Az én párom is utálja a vásárlást és azt sem szereti ha beleeszek a kajájába. De fordítva, ha Ő nem kér enni, azért szívesen belekóstol az enyémbe. Ez kicsit hasonló sztori mint ami nálunk is van.
De ha nagybevásárlás van, akkor Ő kérés nélkül jön és segít. Nem hagyja, hogy én cipekedjek, esetleg küszködjek a pénztárnál a sok holmival.
Nem vagytok Ti elhidegülve egymástól?
én nemigen látom, hogy problémáink lennének amúgy, max hogy az idióta haverjai körébe nem tudok beilleszkedni.
így nem mindig visz magával bandázni.
néha őket helyezi elém.
még a kapcs elején vagyunk amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!