Miért csinál olyanokat a párom, hogy nem jön be velem boltba, kint megvár, meg hasonlók?
kérdeztem, annyit mond csak, nincs értelme ketten bemenni.
p felírja miket vegyek, mert főzni fog, ad pénzt, kocsiban megvár. vagy volt hogy benzinkútról vettünk ezt azt, akkor meg én várjam, mindjárt jön.
de ez otthon sem szűnik meg.
ha mellé ülök az asztalhoz, átül az ágyra.
vagy egyszer csinált egy bögre levest, kérdezte megkóstolom e, én mondtam egy kanállal csak, hogy milyen mert még soha nem ettem ilyet, erre átadja az egészet, hogy egyem, akkor ő befejezte.
stb
Szemet szúrt, hogy a kapcsolat elején vagytok (amikor ugye "legnagyobb" a szerelem), egyáltalán mutatkoztok ti nyilvánosan együtt? Már csak azért kérdezem, mert eszembe jutott, hogy nem az lehet-e a háttérben, hogy több vasat tart a tűzben?! Más értelmét és okát nem látom a bújkálásnak.......
Igaz, ez nem magyarázza meg, miért húzódik el tőled otthon, miért nem eszik a tiédből stb. Mi sem eszünk egymáséból, mindenkinek van külön mindene, de ha egy poharat viszek be a hálóba éjszakára, az elég, azért ez nagyon drasztikus mértékű, amit te írtál! És ne haragudj, de nem is nagyon hízelgő egy nőre nézve (igaz férfira sem lenne az), egy szerelmes ember nem így viselkedik!
Biztosan egymás mellett lenne a helyetek? Mert nekem ez egy nagyon hamvában holt dolognak tűnik.....
hát nem tudom mi lehet.
amúgy mutatkozik velem, ismernek a barátai, szülei, tesoja, nem arról lehet szó, hogy "bujkálna"
csak ezek a boltos dolgok olyan érdekesek
de ha mondjuk haverhoz megyünk, mindig felvisz, új haveroknak bemutat
a kajából, meg hogy nem szeretné, ha beleennék az övébe, akkor miért kínálja fel?
pontosan úgy volt, hogy csinált magának egy bögrével és megkérdezte "megkóstolod?"
nem gondoltam hogy erre kötelező lenne nem-et mondanom.
akkor meg minek kérdezte meg.
na midegy, kíváncsi vagyok mik jönnek vele a jövőben ezek után
Szerintem az ég világon semmi baja...
Észre sem veszi...nem hinném, hogy bármi probléma miatt csinálni direktbe ezeket..
már ott tartok, hogy szabályosan lassan nem vagyok oldott a társaságában, sőt zavarban vagyok mellette.
mármint kezdem azt érezni, mintha egy idegen pasival lennék, nem merek ezt, azt, egyre többet kérdezek a kijelentő mondatok helyett.
pl a menjünk már el légyszi akárkihez/akárhova helyett
már úgy mondom, hogy elmegyünk - van kedved, téged esetleg érdekelne, ha...
mondhatni nem érzem magam lassan vele egyenlő rangú társának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!