Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinál olyanokat a...

Miért csinál olyanokat a párom, hogy nem jön be velem boltba, kint megvár, meg hasonlók?

Figyelt kérdés

kérdeztem, annyit mond csak, nincs értelme ketten bemenni.

p felírja miket vegyek, mert főzni fog, ad pénzt, kocsiban megvár. vagy volt hogy benzinkútról vettünk ezt azt, akkor meg én várjam, mindjárt jön.

de ez otthon sem szűnik meg.

ha mellé ülök az asztalhoz, átül az ágyra.

vagy egyszer csinált egy bögre levest, kérdezte megkóstolom e, én mondtam egy kanállal csak, hogy milyen mert még soha nem ettem ilyet, erre átadja az egészet, hogy egyem, akkor ő befejezte.

stb

2014. febr. 14. 14:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szemet szúrt, hogy a kapcsolat elején vagytok (amikor ugye "legnagyobb" a szerelem), egyáltalán mutatkoztok ti nyilvánosan együtt? Már csak azért kérdezem, mert eszembe jutott, hogy nem az lehet-e a háttérben, hogy több vasat tart a tűzben?! Más értelmét és okát nem látom a bújkálásnak.......

Igaz, ez nem magyarázza meg, miért húzódik el tőled otthon, miért nem eszik a tiédből stb. Mi sem eszünk egymáséból, mindenkinek van külön mindene, de ha egy poharat viszek be a hálóba éjszakára, az elég, azért ez nagyon drasztikus mértékű, amit te írtál! És ne haragudj, de nem is nagyon hízelgő egy nőre nézve (igaz férfira sem lenne az), egy szerelmes ember nem így viselkedik!

Biztosan egymás mellett lenne a helyetek? Mert nekem ez egy nagyon hamvában holt dolognak tűnik.....

2014. febr. 14. 15:22
 12/17 A kérdező kommentje:

hát nem tudom mi lehet.

amúgy mutatkozik velem, ismernek a barátai, szülei, tesoja, nem arról lehet szó, hogy "bujkálna"

csak ezek a boltos dolgok olyan érdekesek

de ha mondjuk haverhoz megyünk, mindig felvisz, új haveroknak bemutat

a kajából, meg hogy nem szeretné, ha beleennék az övébe, akkor miért kínálja fel?

pontosan úgy volt, hogy csinált magának egy bögrével és megkérdezte "megkóstolod?"

nem gondoltam hogy erre kötelező lenne nem-et mondanom.

akkor meg minek kérdezte meg.

na midegy, kíváncsi vagyok mik jönnek vele a jövőben ezek után

2014. febr. 15. 12:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem az ég világon semmi baja...

Észre sem veszi...nem hinném, hogy bármi probléma miatt csinálni direktbe ezeket..

2014. febr. 15. 16:42
 14/17 anonim válasza:
hát ha szereted, próbálkozni kell, biztos ő is szeret téged. azt úgyis érzed, amikor együtt vagytok, ketten. csak fura kicsit, ő ilyen, de ezekről beszélgetni lehet vele és, ha a kapcsolat elején vagytok, lehet pár dolgot "tisztázni", mert még meg kell ismerni egymást.
2014. márc. 3. 18:16
 15/17 A kérdező kommentje:

már ott tartok, hogy szabályosan lassan nem vagyok oldott a társaságában, sőt zavarban vagyok mellette.

mármint kezdem azt érezni, mintha egy idegen pasival lennék, nem merek ezt, azt, egyre többet kérdezek a kijelentő mondatok helyett.

pl a menjünk már el légyszi akárkihez/akárhova helyett

már úgy mondom, hogy elmegyünk - van kedved, téged esetleg érdekelne, ha...

mondhatni nem érzem magam lassan vele egyenlő rangú társának

2014. márc. 3. 18:22
 16/17 anonim válasza:
hát, akkor tényleg el kéne neki mondani, ahogy érzel. lehet, hogy nem oldódik meg, de legalább még időben tudsz lépni, ha nem látsz változást. nem szabadna ilyen rosszul érezned magad. hátha ki tudnád belőle húzni, mi baja, lehet valakik olyanokat mondanak neki, vagy valami bántja, amit esetleg rosszul gondol veled kapcsolatban, és ez elrontja köztetek a hangulatot. csak magától nem mondja el, egyre csak bele lovalja magát a rossz érzésbe.
2014. márc. 4. 17:47
 17/17 A kérdező kommentje:
dehiszen már a kérdésemben is jeleztem, hogy én már beszéltem vele erről.
2014. márc. 5. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!