Ti elnetek kint?
Sziasztok!
Kicsit tanacstalan vagyok ezert kernem a segitsegeteket.
A volegenyem Kurd ( iraq-i kurd) Feljott egy ideje a tema hogy menjunk ki... Utanna neztem milyen kint ugy nagyjabol,nagyon szep,szinte masodik dubai de kicsit bennem van a felsz a masik kultura miatt :-) A csaladja nagyon rendes kedves tisztelet tudoak,nem utik a noket.. Volt mar kint valaki Erbil-ben vagy maga Kurdistanban? esetleg valakinek kurd ferj/volegeny barat ismeros?? Mi a velemenyetek rola? Ti kimennetek? nem minden a gazdagsag es a penz de mar elszeretnek menni innen messzire :( itt mar nem latom a jovot szinte...... Ti hogy tennetek a helyemben? Mennetek vagy maradnatok? Mi a velemenyetek ugy alapjaraton? Vagy felnetek mert "muszlim"? A nyelvet mar beszelem a csaladjaval szepen beszelgetek igaz meg szegyenlos vagyok :3 :D Csak rossz lenne itt hagyni anyukamat es a tesomat meg egy masik kultura.. :( mi lenne veluk mindig azon kattognek... :( koszonom a valaszokat.
"Olaszorszàgban meg ott a maffia" -na ez nem ua. Mert bűnözök mindenhol vannak. De a kurdok egy hazájuktól megfosztott, elnyomott - részben a világra szerte kimenekült nép.
És ráadásul olyan területen, ahol sok az OLAJ. Ez különösen sok baj oka. Nem tudom, miért nem látod a jövőt, "olaszba", Dániában és én azt sem , itthon miért nem ? (Előbb írtam, itthon küzdök, és nem érzem úgy, hogy máshol bármi jobb lenne. Van egy adottságom, tehetségem, képességem, szorgalmam - ezekből kell építkezni.)
1 evvel ezelott nem en irtam ki a kerdest olvastam de nem en voltam irtam is a nonek... :-)
Mint mondtam latogatoba kimennek............
Es ma beszelgettem vele a dolgokrol... hogy ha kimennenk akkor o atvaltozna teljesen muszlimma. erre o: nem mert nem imadkoznek stb...... anyad hagyna mi? csak mondana hogy miert nem imadkozom.. de heti 1x elkellene mennem 1 orara imadkozni kozosen.......
Kérdező, úgy látom, felesleges neked minden szó. De akkor miért kérdeztél?
Azt értsd meg, hogy az semmit nem számít, amit itt mond! Ha kint lesztek az ottani szokásoknak megfelelően fog élni, viselkedni, mert ő oda tartozik. Visszaveszi a szokásaikat, követi a hagyományaikat, te meg verheted a fejed a falba, hogy milyen hülye voltál, jó esetben hazatudsz jönni, de lehet azt sem engedi majd. Ha gyereketek lesz, tulajdonának tekinti majd, és soha de soha nem engedi hogy elhozd magaddal. Gondolkozz, amíg nem késő.
Az oltozkodesemet nem irja elo....
Az oltozkodesrol is csak azt mondta hogy nem kirakati babu vagyok nem kell kipakolni a fenekemet es a mellemet...Erre mar akkor rajottem amikor meg nem is ismertem.. mert allandoan leszolitottak es a tobbi es a tobbi...
A viseledkese? semmi kulonos.. nem agressziv,nem verekedos tipus,ha valami gond van akkor sem kiabal csak nagy ritkan megbeszeljuk a dolgokat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!