Miért nem hagynak minket szexelni a szüleim?
Figyelt kérdés
Folyton benyitogatnak pont amikor elkezdenénk :(2014. jún. 2. 19:14
1/23 anonim válasza:
Hány éves vagy? Gondolom azért mert fiatal vagy,ő másrészt én sose szexeltem volna úgy hogy otthon vannak velem egy fedél alatt.
3/23 A kérdező kommentje:
ajtót nem lehet bezárni és indig itthon vannak, soha nem mennek el, egyikük mindig itthon van legalább.
2014. jún. 2. 19:18
4/23 anonim válasza:
Tudják, hogy éppen szexelnétek? Gondolom, nem.
Zárd be az ajtót, vagy tegyetek ki rá valami jelet, hogy ne zavarjanak.
Egyébként én sem tudtam volna úgy sose, hogy otthon vannak :)
5/23 anonim válasza:
Ha tini vagy, akkor így jártál, ha nem vagy képes szülők mellett visszafogni magad. Ha meg felnőtt, akkor költözz el, és azt csinálhatsz amit akarsz!
6/23 anonim válasza:
Akkor menjetek a párod szüleihez :)
8/23 anonim válasza:
Tegyél ki egy táblát, hogy -:Kopogj/ne zavarj
9/23 anonim válasza:
Mi az, hogy nem lehet bezárni az ajtót ? Minden ajtót zárral szerelnek fel, az elveszett kulcsot meg lehet pótolni.
10/23 A kérdező kommentje:
eltették a kulcsot, kiskoromban egyszer amikor megvolt a kulcs bezártam és betörték az ajtót
2014. jún. 2. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!