Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A szüleim nem...

Mit csináljak? A szüleim nem hagynak békén.

Figyelt kérdés
Nem édesanyámmal van a baj, hanem a nevelőapámmal. Mindig kérdőre von, hjogy hova megyek, mit csinálok. Ha mondom, hogy elmegyek valahova azt mondja hogy "majd ha elengedlek". Éjszaka kopogás nélkül benyit a szobámba, hogy megnézze alszom-e, és ha esetleg nem, elkezd ordítozni. Mit csináljak?
2012. nov. 2. 00:28
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ó,a lényeg kimaradt. 22 éves vagyok, a kezelj felnőttként, hagyj nekem teret, magánélet, nem vagyok kislány-stb. dumák nem váltak be, a komoly elbeszélgetés sem, az idegeim pedig záros határidőn belül tönkre fognak menni.
2012. nov. 2. 00:30
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Lyaly. 22 évesen még kérdés, hogy mit csinálj? Holnap már máshová menj haza.
2012. nov. 2. 00:37
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Lépj le.
2012. nov. 2. 00:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Kérd meg anyád hogy beszéljen vele és érje el hogy hadjon békén, rá bztos halgat
2012. nov. 2. 01:57
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
Felnőtt ember vagy, költözz el! Kezdj valamit az életeddel, amihez pl másik városba kell menned, találd fel magad! Ha anyagi okokra hivatkozol, csak ürügyet keresel magadnak, mert megoldható, én első kézből tudom.
2012. nov. 2. 02:15
 6/11 anonim ***** válasza:

Költözz el. 22 évesen nem kell már beleszólni a dolgaidba.

Nagylány vagy, állj a saját lábadon.

2012. nov. 2. 03:52
 7/11 anonim ***** válasza:
35%

A sok ostoba nem gondol arra, hogy elköltözni csak akkor tudsz, ha van egy biztos munkahelyed és legalább 100-120.000.- Ft fizetésed!

Anyukáddal beszélj, hogy állítsa le a pasast.Ha szeret téged, akkor te vagy neki a fontosabb, nem a pasija! A szobád pedig zárd be éjszaka.

2012. nov. 2. 06:41
 8/11 anonim ***** válasza:
22 évesen még kérded, hogy mit csináljál? Én rég elhúztam volna már onnan, s ha pedig nem akarsz akkor türjed, mert úgyse fognak rádhallgatni. Azért meg ne haragudj, egy férfi legyen nevelőadád vagy bárki, hogy jön ahoz, hogy kopogás nélkül benyisson a szobádba? És ha csurdén kapna, megerőszakolna és azt mondaná, hogy te akartad, sőt te provokáltad? Addig amig Ők tartanak el és az Ők házukban laksz azt fogod csinálni amit Ők mondanak, egyedüli megoldás, hogy elköltözz.
2012. nov. 2. 08:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Mindenkivel azt lehet megcsinálni, amit hagyja, hogy megcsináljanak vele. Te pedig felnőtt ember vagy, gondolom, próbáltál már beszélni velük, külön-külön, és együtt is. Ha nem, akkor ezzel kezdjed!

Azért 22 évesen annyira nem vagy elveszve...

Vagy már van egy szakmád, amivel el tudsz helyezkedni, vagy pedig tanulsz még, és akkor nagy valószínűséggel el tudsz menni kollégiumba, közben pedig vállalhatsz diákmunkát.

2012. nov. 2. 10:53
 10/11 A kérdező kommentje:
nyilván,ha megteheteném,hogy elköltözzek, már rég megtettem volna. ez sajnos egyelőre nem megy, úgyhogy köszönöm szépen,de ezekkel a tudálékos jellegű válaszokkal kitörölhetem-sajnos.
2012. nov. 2. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!