Hogy mondjam meg neki hogy nem bizok meg benne? Nem szeretnem ha ô lenne a keresztanyuka!?
Szoval anno regen megbeszeltunk hogy a tesoja lesz a keresztanyu. Nos babat varok.
De rajottem hogy nem ot szeretnem kereszanyunak a gyerekemnek!
Ennek az az oka hogy az egyik ismeros gyereket aki meg csak egy ket honapos megfogta szegeny baba elkezdett sirni es hat o meg nem tudta mit kell csinalni. Csak tartotta es nezte. Kozbe meg kezdett voros lenni a feje . DE o annyira akarta lattni hogy egyszer volt csak a kezeben es messzirol bamulta. A masik meg az hogy nem tartom hatarozottnak es nincs gyerekteren tapasztalata.(36 eves)
En ertem a paromat de en nem merem ra bizni a gyerekemet. Nincs bajom kulonosebben csak ez az egy!! Eleg erzekeny no szoval .....
A parom azt mondta hogy majd megtanulja hogy kell a babaval banni. Hat nem azert de nekem ne olyan keresztszulo legyen mar aki az en gyerekemen tanuljon. Kicsit merges lettem.
A masik akik keresztszulok lennenek tapasztaltak van mar egy gyermekuk hatarozottak. O roluk el tudom kepzelni hogy minden okes lesz a gyermekemmel ha veluk lesz.
PAromnak mondta hogy beszeljuk mar meg de nem hajlando. HA o lenne a keresztszulo akkor nem lesz keresztapa mert egyedul van a sogornom.
Bar kozolte hogy neki nem ferfi az eletebe meg gyerek se. nah de azert keresztszulo akar lenni!!!! Nem ertem .
Lehetoleg ne hurogjatok le.
En tenyleg ertem a paromat de egyszeruen nem tudom elkepzelni es kesz. IGy is rossz nekem meg az is hogy a paromnak sem tetszik amit mondtam.
Nem akarok vitat senkivel.
Szoval kerlek benneteket normalis valaszokat kernek!!
Jajj, hát mindig lesznek olyanok, akik beleszólnak a gyereknevelésbe, még vadidegenek is :) Bele fognak kötni abba, hogy mit adsz rá, mivel eteted, hova viszed, hogy nézel rá, hogy fogod a kezét. Ez ilyen.
A személyes sérelmet meg beszéld meg vele. Ha értelmes, akkor nem lesz gond. Ha húlye, akko meg mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!