El szeretném hagyni a családomat?
Sziasztok!
18 éves vagyok, és úgy döntöttem hogy elhagyom a családomat és hajléktalanként fogok élni. Egyszerűen már nincs szükségem rájuk..
Ugye nem hozhatnak vissza és nem lehet beleszólásuk abba hogy mit teszek, ha elmúltam 18?
Köszönöm.
Lakcím nélkül még munkád sem lesz. Koszos, büdös, ápolatlan leszel, esélyed sem lesz megismerkedni egy rendes lánnyal, és így esélyed sem lesz családot alapítani. Mivel nem fogod fizetni a TB járulékot, így orvoshoz sem mehetsz, és mivel nem lesz pénzed fogrémre+fogkefére, így szépen kihullanak a fogaid (hosszas rohadás után), mivel a kikukázott, erjedt, romlott kaják után nem fogsz tudni fogat mosni.
És mikor 40 évesen koldulsz, akkor majd arra gondolsz, hogy bárcsak még egy-két évet kibírtam volna otthon...
oké,a családodra nincs szükséged.
de tiszta ruhára,és élelemre sincs?
Nem fogok koldulni és kéregetni.
Egyszerűen elegem van ebből a modern életstílusból... Én kiszeretnék ebből lépni, és szeretnék teljesen független lenni. Már nem okoz boldogságot nekem a tanulás, a barátok, és semmi ilyen szarság sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!