Gyülőlöm a családomat, miért van ez?
Figyelt kérdés
biztos vagyok benne,hogy a legtöbben tinikori panasznak minősítik majd ,de ez nem az! Egyszrüen utálom őket ,lassan már annyira ,hogy enni se szivesen ülők le velük egy asztalhoz..gondoltam már rá ,hogy dokihoz kéne mennem ,mert már jo ideje ezt érzem,legszivesebben haza se jövök ,suli után elmegyek valahova a barátokkal ,csak hogy kevesebb időt töltsek itthon..3testvérem van ,egy nagyobb aki nem él velünk ,egyetemre jár ,és 2 kissebb ;anyagilag is jol allunk ,irigylésre méltó az életszinvonalunk ,szüleimmel sincs semmi probléma ,csak én éppenséggel ki nem állhatom ezt az egészet..segitsetek kérlek 17L2014. febr. 2. 13:13
1/20 anonim válasza:
Keress fel egy jó pszichiátert.
2/20 anonim válasza:
Az a baj, hogy nincs gondod, ezért kreálsz magadnak.
3/20 anonim válasza:
Attól még, hogy anyagilag jól állnak lehet gondja.
5/20 anonim válasza:
Nem mondott semmi konkrétat, hogy miért utálja őket. Szerintem csak azért, mert unatkozik.
6/20 A kérdező kommentje:
nem azt kertem hogy kritikat irj kedves 2. hanem hogy tanacsot adjanak..es igenis van eleg gondom ,tudom ,hogy nem vagyok mintagyerek ,a hibaimat belatom negativ beszolasok nelkul is!
2014. febr. 2. 13:29
7/20 anonim válasza:
Igen, vagy unatkozik, vagy pszichésen beteg és ez esetben tényleg pszichiáter segítségére szorul. Nem egy gazdag gyereket ismerek, akikkel pszichiáterekhez rohangálnak a szülei, mert hiába a jólét, valami mégsem stimmel a gyerekkel és nem tudnak vele mit tenni.
8/20 anonim válasza:
Menj el pszichológushoz. Vlsz van iskolapszichológusod, köteles titokban tartani amit megbeszéltek, pénzbe sem kerül, de ha jól álltok anyagilag, akkor simán megbeszélhetsz időpontot egy magánorvossal, és hozzámész. Ő sem mondhatja el hogy mit beszéltetek meg.
9/20 anonim válasza:
Gyűlölöd a családod. És kit szeretsz?
10/20 A kérdező kommentje:
azt hiszem ,hogy a problema gyerekkoromra vezetheto vissza ,mert akkor a szuleim rengeteket dolgoztak ,hogy mindez meglegyen nekunk ,gyerekeknek (apam pl. 5-6 eves koromig olyan evi 3 hetet toltott velunk unnepekkor ,mivel kulfoldon dolgozott)ezert rengeteget hajtottam hogy eszrevegyenek ,de mindig mas volt eloterben ,a nagy tesom ,mert o milyen okos meg minden ,a legkisseb testverem meg egyeduli fiu ,o azert a masik lany meg a csalad kis hercegnoje ,aki minig tokeletes..hiaba hajtok mint egy orult ,en vagyok az egesz evfolyamomban a legjobb tanulo ,akkor se kapok meg egy annyit sem ,hogy "ugyes vagy "vagy valami..a penzel nem lehetek boldog ,nekem csalad kene ,de ugy erzem ,hogy nem tartozok bele a mienkbe..
2014. febr. 2. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!