Gyülőlöm a családomat, miért van ez?
Figyelt kérdés
biztos vagyok benne,hogy a legtöbben tinikori panasznak minősítik majd ,de ez nem az! Egyszrüen utálom őket ,lassan már annyira ,hogy enni se szivesen ülők le velük egy asztalhoz..gondoltam már rá ,hogy dokihoz kéne mennem ,mert már jo ideje ezt érzem,legszivesebben haza se jövök ,suli után elmegyek valahova a barátokkal ,csak hogy kevesebb időt töltsek itthon..3testvérem van ,egy nagyobb aki nem él velünk ,egyetemre jár ,és 2 kissebb ;anyagilag is jol allunk ,irigylésre méltó az életszinvonalunk ,szüleimmel sincs semmi probléma ,csak én éppenséggel ki nem állhatom ezt az egészet..segitsetek kérlek 17L2014. febr. 2. 13:13
11/20 tanu válasza:
kedves ismeretlen,nem tudom a neved,de igy belegondolva abba a helyzetbe,amirol irtal,sajnos nem te vagy az elso es nemis az utolso.egyre tobben igy vagy ugy,de panaszkodnak a csaladon beluli kapcsolatra,jelzik,vagy erzik hogy valami nem jo,nem ugy van ahogy talan mi elvarnank.megkerdeznem toled,hogy hogy erzed,vajon Isten torodik veled?latja a te helyzeted?
12/20 anonim válasza:
A második gyerek gyakran érez hasonlóan, mint amit fentebb vázoltál. Ezért is általában ambíciózusabb, hajtósabb.. De 17 évesen már meg kell érteni, ez nem jelenti, hogy a te 'sajátudatat' járod - ez egy (rossz) alkalmazkodás a helyzethez. Arra koncentrálj, mi az amit szeretsz, mit szeretnél szívből csinálni. A család témát tedd félre egy kicsit, hamarosan pályaválasztás lesz - sok a dolgod. Mi szeretnél lenni?
13/20 A kérdező kommentje:
nem vagyok nagy hivo ,de hiszem ,hogy vigyaz ram ,es segit rajtam ,ennek koszonhetem ,hogy van teto a fejem folott es van mit megegyek
2014. febr. 2. 13:48
14/20 A kérdező kommentje:
mernokire keszulok ,es ha sikerul egyetemre bejutni akkor azt hiszem teljesen mas lessz minden ,mivel kulfoldon szeretnektanulni
2014. febr. 2. 13:53
15/20 anonim válasza:
Teljesen tipikus középsö gyerek szindróma. Amit tehetsz, hogy a céljaidra koncentràlsz. Amint elköltözöl otthonról, teljesen màs lesz a kapcsolatotok. Addig, ha gondolod pszichológushoz menj el.
16/20 tanu válasza:
ha veszel egy ujsagot es elolvasod,attol meg nem leszel ujsagos.ugyanigy,ha elolvasol egy ket bibliai cikket,meg nem kell ugynevezett hivo legyel.mondok egy cimet es megkerlek keresd fel,bongezd at,ha nem mas miatt,legalabb kivancsisagbol.>www.jw.org<rengeteg jo dolog van a csaladdal kapcsolatban.
17/20 anonim válasza:
Szerintem pszichiáterhez menj és ne pszichológushoz, mert a pszichiáter legalább orvos, ellentétben a pszichológssal, és a pszichiáter sokkal többet tudna segíteni rajtad.
18/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki manapság a pszichiáter, sőt a tehetősebb családoknak általában van magánpszichiáterük, aki minden lelki problémát szakszerűen orvosol.
19/20 anonim válasza:
Kedves Tanu a kérdezőnek biztatásra és szeretetre van szükségre nem mesés könyvre.
Ez nem ingyenes reklám felület.
20/20 anonim válasza:
És a családdal való problémát a családon belül kéne orvosolni nem a hitbe menekülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!