El szeretném hagyni a családomat?
Sziasztok!
18 éves vagyok, és úgy döntöttem hogy elhagyom a családomat és hajléktalanként fogok élni. Egyszerűen már nincs szükségem rájuk..
Ugye nem hozhatnak vissza és nem lehet beleszólásuk abba hogy mit teszek, ha elmúltam 18?
Köszönöm.
Dehogy megy. Két nap múlva virulni fog a feje, hogy nem tette ki a kérdéshez a nevét, így nyugodtan használhatja tovább az oldalt anélkül hogy beégne.
Majd megtörik a lázadó énje, amint nem lesz nála az iphone-ja és vasárnap nem anyuci meri neki a húslevest.
Mi ez a primitiv megnyilvanulas kedves utolso?
Mindenkinek mas problemai vannak, ez teljesen relativ, vagy esetleg neked milyen problemaid vannak?
" nemsokára úgyis elköltözöl otthonról." Azért ez így ebben a formában nem biztos :)
Am. meg ez is egy gyogyúlási alternatíva, ki sirja magát a forumon a gyerek aztán jobban érzi magát, magában meg elintézi azzal, hogy mi vagyunk a hülyék... Pedig hülyékkel még mindig jobb találkozni mint az utcán csunnya gonosz bácsikkal. Megjegyzem ha az itt irtakon kiakadsz vagy nem birkozól meg, hogy fogsz a valódi problémákkal illetve a valóban rossz szándékú emberekkel? Itt csak száj hősők vannak többnyire, nem kell velük foglalkozni,de aki szar helyzetben van továbbra is fent tartom a jogot, hogy a könnyű prédára (értsd te) vadásznak az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!