Hogy mondjam meg neki hogy nem bizok meg benne? Nem szeretnem ha ô lenne a keresztanyuka!?
Szoval anno regen megbeszeltunk hogy a tesoja lesz a keresztanyu. Nos babat varok.
De rajottem hogy nem ot szeretnem kereszanyunak a gyerekemnek!
Ennek az az oka hogy az egyik ismeros gyereket aki meg csak egy ket honapos megfogta szegeny baba elkezdett sirni es hat o meg nem tudta mit kell csinalni. Csak tartotta es nezte. Kozbe meg kezdett voros lenni a feje . DE o annyira akarta lattni hogy egyszer volt csak a kezeben es messzirol bamulta. A masik meg az hogy nem tartom hatarozottnak es nincs gyerekteren tapasztalata.(36 eves)
En ertem a paromat de en nem merem ra bizni a gyerekemet. Nincs bajom kulonosebben csak ez az egy!! Eleg erzekeny no szoval .....
A parom azt mondta hogy majd megtanulja hogy kell a babaval banni. Hat nem azert de nekem ne olyan keresztszulo legyen mar aki az en gyerekemen tanuljon. Kicsit merges lettem.
A masik akik keresztszulok lennenek tapasztaltak van mar egy gyermekuk hatarozottak. O roluk el tudom kepzelni hogy minden okes lesz a gyermekemmel ha veluk lesz.
PAromnak mondta hogy beszeljuk mar meg de nem hajlando. HA o lenne a keresztszulo akkor nem lesz keresztapa mert egyedul van a sogornom.
Bar kozolte hogy neki nem ferfi az eletebe meg gyerek se. nah de azert keresztszulo akar lenni!!!! Nem ertem .
Lehetoleg ne hurogjatok le.
En tenyleg ertem a paromat de egyszeruen nem tudom elkepzelni es kesz. IGy is rossz nekem meg az is hogy a paromnak sem tetszik amit mondtam.
Nem akarok vitat senkivel.
Szoval kerlek benneteket normalis valaszokat kernek!!
Hat ez az en sem tudom hogy akar keresztszulo lenni ha nincs megkereszttelve!!! Az en csaladom van egy batyam es neki a felesege o rajuk gondoltam !!!
De latom csak bunko valaszokat kapok!! :( :(
Akkor inkabb ne irjatok!!
Akik tudtak normalis valaszt irni annak koszonom!!
na jó egy értelmes választ sem tudsz adni és szajkózod a magad igazán,szimplán egy erőszakos kismama vagy ennyi(többel találkoztam már)
Alkalmazom az erre ajánlatos módszert:
(végig mosoly) Persze mindenben igazad van, tedd amit jónak látsz.
(balra el)
Ha jól értem, Neked sincs tapasztalatod gyermeknevelésben. Így emiatt kevesebbre tartani a sógornődet elég gonosz dolog.
Attól hogy egy baba fejlődik a szíved alatt, nem lettél se több, se szebb, se okosabb, se jobb.
Én kaptam már olyan beszólást, hogy maradjak csendben, mert még nem szültem. A témának köze nem volt a gyerekekhez, de a barátnőm (már nem az) úgy gondolta, hogy én kevesebbet érek az élet minden területén, mert nem szültem. Nagyon mélyen megbántott ezzel.
Nem tehet arról, hogy nincs gyermeke, ahogy Te se tehetsz a hallássérültségről.
Még valami:
A sógornő csak fél a babától(jó értelemben) nem meri megfogni mert attól fél valamit rosszul fog csinálni és nem akar ártani neki. Szerintem a jó szándék már eleve jó pont a többibe meg beletanul.
i.: sógornőm azt sem tudta első napokban mit hogyan fog csinálni és azt hitte amíg a baba alszik majd mindenre lesz ideje XD csak mert szülő lesz valaki nem fog mindent tudni sőt kénytelen lesz út közben tanulni.
Én sem értelek!
Nálunk a bátyám lett a gyerek keresztapja a gyereknek. Nincs még gyerek, sőt férfi lévén nem is sokat értett hozzájuk.DE! Rajtunk kívül kevés ember szereti még ennyire a gyerekünket,mint ő. Mit érdekelt engem,hogy két hónapos koráig félt megfogni. De amikor eljött és mondjuk én tusolni akartam, akkor lefeküdt mellé az ágyra és mondókázott neki, cupogott, rázta a csörgőt stb.
Most két és féléves a fiam, és tök egyedül még mindig csak egy fagyira vitte el a tesóm. De ő mondta is,hogy még fél! Én ezt elfogadom, és azt is értékelem,hogy elviszi fagyizni! Nem várom el tőle,hogy pelenkázza, hiszen tudom,hogy nem tudja!
Jo valahol igazatok van . Lehet hogy felni fogok de en epp ezert szeretnek egy tapasztalt keresztszulot a gyereknek.
Nem bantom a sogornomet. Sajnolom ot de tenyleg!!! En nem ertem ot hisz szep no talalna maganak ferfit de nem akar neki is van rossz termeszete . Amugy meg nekem is de mindenkinek van!!!
Viszont sokszor nem birom elviselni hogy mindenbe bele kotyog!!! Pl abba is h ne kulon legyen a gyerek ...stb
Tudom h korai ezen agyalni!! De en mar ugy vagyok vele hogy egyenlore hagyom ezt a temat.
Az utolso 5 valadzolonak ment a zold kez!!!
De en tenyleg sajnalom a sogornomet!!! O kijelentette nem akar ferfit pedig szep no :)
Mindenkinek van rossz termeszete nem csak nekem!
Megbiztam benne de csalodtam mert adott ra okot! A masik meg az hogy bele kotyog olyanba ami nem tartozik ra!!
A parommal egyutt be vannak sertodve hogy megkertem oket ha a baba megszuletik nem szeretnem ha az egesz csalad ott lenne az elso nap a baba korul! Vagy az hogy kulon szobaba lesz a kicsi!!
Lehet .... van bennem most is felelem hogy lehet nem merem majd megfogni. De en ezert szeretnek tapasztalt keresztszulot a babamnak.
De mar ugy vagyok vele hanyagolom a temat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!