Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg neki hogy...

Hogy mondjam meg neki hogy nem bizok meg benne? Nem szeretnem ha ô lenne a keresztanyuka!?

Figyelt kérdés

Szoval anno regen megbeszeltunk hogy a tesoja lesz a keresztanyu. Nos babat varok.

De rajottem hogy nem ot szeretnem kereszanyunak a gyerekemnek!

Ennek az az oka hogy az egyik ismeros gyereket aki meg csak egy ket honapos megfogta szegeny baba elkezdett sirni es hat o meg nem tudta mit kell csinalni. Csak tartotta es nezte. Kozbe meg kezdett voros lenni a feje . DE o annyira akarta lattni hogy egyszer volt csak a kezeben es messzirol bamulta. A masik meg az hogy nem tartom hatarozottnak es nincs gyerekteren tapasztalata.(36 eves)

En ertem a paromat de en nem merem ra bizni a gyerekemet. Nincs bajom kulonosebben csak ez az egy!! Eleg erzekeny no szoval .....

A parom azt mondta hogy majd megtanulja hogy kell a babaval banni. Hat nem azert de nekem ne olyan keresztszulo legyen mar aki az en gyerekemen tanuljon. Kicsit merges lettem.

A masik akik keresztszulok lennenek tapasztaltak van mar egy gyermekuk hatarozottak. O roluk el tudom kepzelni hogy minden okes lesz a gyermekemmel ha veluk lesz.

PAromnak mondta hogy beszeljuk mar meg de nem hajlando. HA o lenne a keresztszulo akkor nem lesz keresztapa mert egyedul van a sogornom.

Bar kozolte hogy neki nem ferfi az eletebe meg gyerek se. nah de azert keresztszulo akar lenni!!!! Nem ertem .

Lehetoleg ne hurogjatok le.

En tenyleg ertem a paromat de egyszeruen nem tudom elkepzelni es kesz. IGy is rossz nekem meg az is hogy a paromnak sem tetszik amit mondtam.

Nem akarok vitat senkivel.

Szoval kerlek benneteket normalis valaszokat kernek!!

2014. máj. 30. 10:06
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
86%
Hát ne is haragudj,de én téged még inkább nem tudlak elképzelni normális szülőnek!
2014. máj. 30. 10:47
 12/33 anonim ***** válasza:
78%

persze ha meghaltok a keresztszülő "köteles" gondoskodni a gyerekedről,de csak "ha" meghaltok. Amúgy mi van akkor ha nem tudott tartani egy kisbabát?!!! nem köteles olyasvalamit tudnia amit nem tapasztalt ki. Sógornőm nemrégiben szült és nem merte megfürdetni első nap a picit,szóval amint megszülsz te is nagyon bizonytalan leszel és hozzá sem mersz majd érni úgyhogy ne hord fenn a kis orrocskádat csak mert van egy pocaklakód.

A párod meg azért szeretné ezt mert érzi hogy a tesójának nem igen lesz gyereke legalább ezt a szerepet hadd töltse be és nem veszi olyan vér komolyan mint te.

2014. máj. 30. 10:48
 13/33 A kérdező kommentje:

A masik hogy hallasserult vagyok es sajna kozre jatszik a helyesirasi hibam is de igyekszek helyesen irni.

Szoval tenyleg normalis valaszokat kernek!!

Jah tisztaba vagyok azzal hogy nem o fogja nevelni!!

Nah meg nem vallasos!!

2014. máj. 30. 10:50
 14/33 anonim ***** válasza:
57%

Már bocs, hogy offolok, de a keresztelő előtt házasodni szokás, sőt van ahol alapfeltétel. Neked meg párod van.

Magának a keresztszülőségnek a feladata, ahogy már előttem írták, a gyerek hitbeli nevelésének a segítése. A Te választottjaid ebből a szempontból milyenek?

A mai kisebb családokban szokás lett a rokoni kapcsolatra ráerősíteni a keresztszülőséggel, ami viszont a tesó mellett szól.

A legfontosabb viszont, hogy hamarosan anyuka leszel, és meg kell mondanom, a gyereknevelésben bizony sok-sok ennél is nagyobb problémával találkozik az ember lánya.

Örömteli babavárást, jó egészséget, és a problémák sikeres megoldását kívánom!

2014. máj. 30. 10:51
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

hát akkor csak az a te bajod,hogy nem te választottad a csajt a többi csak kifogás. Nagyon jól tudod hogy semmi baj sincs vele csak nem őt akarod és kész de akkor meg te válaszz egy keresztapukát és pont. Közös gyerek íme az első közös! döntés amit meg kell hoznotok.

Ja és a süket tökéletesen tud írni,mert a hallása ment tönkre nem pedig az agy azon területe ami az írásért olvasásért felelős(a beszéd nem megy a süketeknek)

2014. máj. 30. 10:53
 16/33 anonim ***** válasza:
47%
Nem vallásos? Akkor hogy lehet keresztszülő? Én a barátnőmet szerettem volna felkérni, aki református, de a pap így nem akarta megkeresztelni, mert azt mondta " A keresztszülő feladata az, hogy segítse a gyermek katolikus nevelését"
2014. máj. 30. 10:57
 17/33 A kérdező kommentje:
FIgyelj pont te ne okoskodj mert en 5 evig voltam hallasserult iskolaba. tudom hogy ok hogy irnak meg en is. Van egy hallaserult bnom es beszed hibas is o pl egyesszam harmadik szemelybe beszel es ir!!!! Ugy hogy hagy beke es nez utana!!!
2014. máj. 30. 11:08
 18/33 A kérdező kommentje:

Hat ez az en sem tudom hogy akar keresztszulo lenni ha nincs megkereszttelve!!! Az en csaladom van egy batyam es neki a felesege o rajuk gondoltam !!!

De latom csak bunko valaszokat kapok!! :( :(

Akkor inkabb ne irjatok!!

Akik tudtak normalis valaszt irni annak koszonom!!

2014. máj. 30. 11:11
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

én is hallássérült vagyok és ezt is tanultam, a hallássérült nem feltétlenül ír rosszul akkor ott az agynak már több területe is sérült...

és csak mert véleményt írtam nem kell ilyen hisztérikusan válaszolni.

2014. máj. 30. 11:13
 20/33 anonim ***** válasza:
86%
és ha lehet inkább a kérdéssel kapcsolatos részen akadj ki ne a mellék commenten :P
2014. máj. 30. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!