Hogy mondjam meg a párom lányának, hogy nem szeretném, ha apának szólítana?
Figyelt kérdés
Ezért most páraktól kapni fogok pár keresetlen szót, de rettentően kínos az ügy. Az élettársam lánya tegnap este megkérdezte, hogy szólíthat e apának és én igent mondtam. Ez nagy marhaság volt, de hirtelen kellett mondanom valamit. Tudom, aljas dolog, de nem tehetek róla, én nem érzem őt a lányomnak. A párom miatt elfogadom, hogy van, segítséget is nyújtok neki bármiben, de nincs meg bennem az érzés, hogy összetartozunk. 14 éves a kislány.2014. ápr. 18. 14:30
1/25 anonim válasza:
Ezt mond el a párodnak is. Joga van tudni, hogy mit érzel, nem érzel a gyermekével kapcsolatban.
2/25 anonim válasza:
hát így már késő.
amúgy nyugodtan szólíthat így, ettől még nem kell lányodként elfogadni.
3/25 anonim válasza:
Szerintem visszavonni nagyon gáz. Én hagynám hogy úgy szólítson, ettől még nem fogsz úgy tekinteni rá, mint édes lányodra, és ő sem úgy mint édes apjára. Szerintem... Viszont, ha elmondod neki, hogy megbántad, hogy igent mondtál biztos hogy kellemetlen pillanatokat fog eredményezni.
4/25 anonim válasza:
Miota vagy egyutt a paroddal? 14 eves lany mar nem olyan kicsi, ha csak most kerultetek ossze, furcsalom hogy ennyi idosen akar teged "apukazni". Ha regebben egyutt vagytok, miert nem apuzott mar ezelott?
5/25 Nádszálkisasszony válasza:
Én ráhagynám a lányra, ettől függetlenül te úgy érzel ahogy. Ha visszavonod azzal csak negítív érzést keltesz a lányban és a párodban is.
6/25 A kérdező kommentje:
Négy éve vagyunk együtt és én sem igazán értem, hogy honnan jött ez az ötlet. Sohasem törekedtem arra, hogy így érezzen irántam.
2014. ápr. 18. 14:42
7/25 anonim válasza:
Ehhez már késő. Te vagy kettőtök közül a felnőtt (legalábbis életkor szerint...), te könnyebben tudod kezelni, hogy apának szólít valaki, akit nem érzel a lányodnak, egy 14 évesnek viszont nehezebb nem apának szólítani, azután, hogy megengedted neki. Neki ez sokkal többet jelent, mint gondolod. Úgyhogy most, hogy már igent mondtál rá, fejezd be a gyerekes hisztit és viselkedj felnőttként!
8/25 anonim válasza:
4 ev utan furcsa. 10 evesen nem akarta, csak most? Beszelj az anyjaval, itt valami nincs rendben.
9/25 anonim válasza:
Jaj de érdekes ;)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..
Ezzel a nővel kezet foghatnál.
Egyébként sajnos ott rontottad el, hogy végül megengedetted neki, most már visszavonni, nagyon gáz.
10/25 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!