Hogy mondjam meg a párom lányának, hogy nem szeretném, ha apának szólítana?
Figyelt kérdés
Ezért most páraktól kapni fogok pár keresetlen szót, de rettentően kínos az ügy. Az élettársam lánya tegnap este megkérdezte, hogy szólíthat e apának és én igent mondtam. Ez nagy marhaság volt, de hirtelen kellett mondanom valamit. Tudom, aljas dolog, de nem tehetek róla, én nem érzem őt a lányomnak. A párom miatt elfogadom, hogy van, segítséget is nyújtok neki bármiben, de nincs meg bennem az érzés, hogy összetartozunk. 14 éves a kislány.2014. ápr. 18. 14:30
21/25 anonim válasza:
Nem a lany hibaja lesz, hanem Ti kettotoke. Ezt a kapcsolat lejen kellett volna megbeszelni.
22/25 A kérdező kommentje:
Mit? Ez szerintem egyértelmű, ki akarna apja lenni a már gyerekének? Nem bántom, jó vagyok hozzá, mint az édesanyja párja, ez miért nem elég? Kezdem azt hinni, hogy csak konfliktust akart generálni köztönk. Hát sikerült.
2014. ápr. 19. 10:43
23/25 anonim válasza:
Lehet, viszont Te mint felnott nem adtad meg a megfelelo valaszt. Mikor megkerdezte, hogy szolithat e apanak, azt mondtad, igen. Akkor kellett volna mondani, hogy nem miert nem es tema lezarva.
24/25 anonim válasza:
Még a lány hibás...nevetséges. Te voltál az aki rávágta , hogy persze szólítson apának, holott nem is akartad.
De tudod mit? Jobb, hogy ha nem hív apának. Meg sem érdemled, más részt pedig amúgy sem tudnál az lenni.
25/25 anonim válasza:
Egy 14 éves gyerekkel meglehet beszélni ezt! Nem a pároddal kellene szerintem erről beszélned, egy 14 éves elég érett ahhoz hogy megbeszéld vele a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!