Hogy mondjam meg a párom lányának, hogy nem szeretném, ha apának szólítana?
Figyelt kérdés
Ezért most páraktól kapni fogok pár keresetlen szót, de rettentően kínos az ügy. Az élettársam lánya tegnap este megkérdezte, hogy szólíthat e apának és én igent mondtam. Ez nagy marhaság volt, de hirtelen kellett mondanom valamit. Tudom, aljas dolog, de nem tehetek róla, én nem érzem őt a lányomnak. A párom miatt elfogadom, hogy van, segítséget is nyújtok neki bármiben, de nincs meg bennem az érzés, hogy összetartozunk. 14 éves a kislány.2014. ápr. 18. 14:30
11/25 anonim válasza:
már késő....
amúgy nem mindegy h mit mond? apa vagy JÓzsi gyere ide...
12/25 anonim válasza:
10/10
Olvastam tegnap a linkelt kerdest. Nem ertek egyet kerdezovel, de egesz mas szitu mint a mai kerdezo.
13/25 anonim válasza:
De igenis hogy nem mindegy! 14 eves kamaszlanyrol van szo, nem kis gyerekrol, foleg hogy most akarja el kezdeni az apuzast.
14/25 anonim válasza:
Fölösleges megmondanod, főleg így utólag. Mivel a kislánynak édesapja nincsen (legalábbis a kérdésből ez jött le), és te vagy a férfi, aki az anyukájával együtt él, ezért akárhogy is szólít, attól még te vagy neki az apuka minta.
15/25 anonim válasza:
Ha 4 éve együtt vagytok, akkor Te a nevelőapja vagy! Legalább is annak kellene lenned, nem egy kívülálló férfinek.
16/25 anonim válasza:
Ha hirtelen igent mondtál, akkor már ne módosíts, az nagyon kellemetlen lenne mindannyiatoknak. Ugye nem attól félsz, hogy öregít majd, ha egy 14 éves lány apának szólít? :-)))))
17/25 anonim válasza:
A minap olvastam a fordítottját egy nővel.
Nem te vagy az?
18/25 anonim válasza:
ne legyél a párja ha nem kell a gyereke. ez az igazság. vagy teljesen vagy sehogy. a langyos emberek mindenkit csak megmarnak. neked hogy esne a szitu a gyerek helyében....
19/25 anonim válasza:
18-as,
Ne ferditsd! Kerdezo nem azt irta, hogy nem kell a gyerek. Irta, hogy segit mindenben neki, de nem erzi, hogy a sajat gyereke. Van ilyen. A kerdes meg az, hogy a lany miert most akar apazni. Ezt kellene harmasban, mint egy csalad megbeszelni.
20/25 A kérdező kommentje:
Elmondtam a páromnak, hogy mit érzek, de nem tetszett neki, nagyon összevesztünk miatta. Nem érzem úgy, hogy hibás lennék, nagyon rosszul érint ez az egész. Ha rámegy a kapcsolat, az a lány hibája lesz.
2014. ápr. 19. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!