Szerintetek szóljak a páromnak, hogy a lányának barátja van?
Párom lánya 18 éves, van egy roma barátja akit a párom tílt tőle.
A tíltás miatt szakítottak is. Ma megláttam őket együtt és nem tudom, hogy mit tegyek. Ha elmondom az apjának nagyon megveri a lányt, ha nem mondom el akkor én fogok kapni.
De ha kitudódik akkor is balhé lesz belőle ismerve a páromat, nem fogja annyiban hagyni.
Ti ebben az esetben mit tanácsoltok?
Te jó ég, nem gondolod, hogy elég beteg dolog, hogy megveri a lányát... csak remélni tudom, hogy ezzel: "ha nem mondom el akkor én fogok kapni" nem azt akarod mondani, hogy téged is megverne.
De a kérdésedre a válasz, szerintem ne szólj neki, 18 éves, felnőtt lány aki azt csinál amit akar és azzal akivel akarja.
Ugye ez egy provokatív kamukérdés?
A héten ez már a sokadik "meg fog verni a párom, ha elhagyom/nem mondom el/dolgozom/veszek egy lila elefántot/stb.
Kezd már elég unalmas lenni...
Drága jó kérdező!
Nekem ne írogass privátot, elhiszem, hogy szeretnéd a párod lecserélni, de én elvből nem ismerkedem itt a gyakorin...
Az üzenet küldője: Ury Boyka
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 21:47
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Szerintetek szóljak a páromnak, hogy a lányának barátja van?
"Ugye ez egy provokatív kamukérdés? A héten ez már a sokadik "meg fog verni a párom, ha elhagyom/nem mondom el/dolgozom/veszek egy lila.."
Az üzenet szövege: Te is kezdesz már unalmas lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!